[No title]

Hi, je videti na [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Carry_look-ahead_adder] Carry pogledom naprej seštevalnik - Wikipedija, prosta enciklopedija [/url], ob predpostavki, dva 4bit vhod in B za končno izvedbo ( C4) Manchester izvaja pogled naprej izračunava enačbo C4 = G3 + G2 & P3 + G1 & P2 & 3 + G0 & P1 in P2 in P3 + C0 & P0 in P1 in P2 in P3 z Gi = Ai in Bi Pi = Ai + Bi za izvajanje seštevalnik C0 = 0 to daje izvajajo končni C4 za izvajanje primerjalnih C0 = 1 in en vhod (A ali B) mora biti obrnjena (npr. Ai = ~ Ai) C4 je rezultat primerjave glede

hvala za odgovor moj post .. jaz zelo cenim. pls me razložiti več del, kjer moramo invertni enega od vhodnih .. jaz sem malo pega na tistem delu? Pls ..

Hi, Če želite primerjati in B, kar morate storiti AB in preverite, če je rezultat <0 ali> 0 (to lahko storite, če ste končno zastavo,) in B je treba v parih dopolnjujejo zapisu. Če temu ni tako si morate concatinate 0 na začetku (npr. 9 = 0b1001 moral razširiti na 5 bit = 0b01001) To lahko storite odštevanje B z dodajanjem-B. -B se lahko izračuna tako, da naredite dvojke dopolnilo predivo dopolnilo pomeni obrnemo in z dodajanjem 1 (npr. 9 = 0b01001 dvojke dopolnila (-9) = 0b10110 + b1 = 0b10111 = 0x17), zdaj bi lahko dodali, da je to in si za končno izvedbo (z Manchester izvaja verige pogled naprej) dodajanje 0b1 iz dvojke dopolnilo mogoče storiti, če ste nastavili opravlja vnos manchester verige na 1. Zdaj morate le uporabljati obrnjen B in boš imel primerjavo. Upam, da je to vaše vprašanje pa pomaga pri

še enkrat hvala za pomoč mi. v bistvu moramo iz A ali B kot dva dopolnila. na primer, če vzamem B, rabim invertni B in dodamo 1, vrednost 1, ki prihajajo iz izvajanje vhod iz Manchester izvajajo verigi .. potem dodam z izvedbo v .. i add-B v A.. je moj koncept pravilna? kako, če hočem, da ugotovi, A = B?

hello qieda .. hvala za pomoč mi še enkrat. Samo želim vprašati u za uslugo .. ne u kakšno idejo, kako oblikovati cmos digitalni komparator z Manchester izvedbo verige pristop z uporabo dcsh in microwind programsko opremo, če lahko vsi na ravni tranzistor .. u ne vem katero koli spletno stran ali refrence, da mi lahko pomaga ?

hello qieda .. hvala za pomoč mi še enkrat. Samo želim vprašati u za uslugo .. ne u kakšno idejo, kako oblikovati cmos digitalni komparator z Manchester izvedbo verige pristop z uporabo dcsh in microwind programsko opremo, če lahko vsi na ravni tranzistor .. u ne vem katero koli spletno stran ali refrence, da mi lahko pomaga ?
Žal mi je, jaz nikoli nisem tak model glede

hej qieda treba ponovno potrditi z B-stvar .. žal, jaz sem abit počasi. prvi rabim invertni B in dodamo 1 po tem moram dodati prevoz iz seštevalnik Manchester ali izzit i invertni B in dodamo 1 (1 je ta prihaja iz izvajati input) .. katerega koncept je pravilen? pls pomoč mi ..

Hi poskusite to primeri = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ B = 0b1000 G = & (~ B) = P = 0b0000 + (~ B) = 0b1101 zdaj uporabljajo izvedbo pogled v prihodnost z C0 = 1 (npr. manchester opravlja verigi) C4 = G3 + G2 & P3 + G1 & P2 & 3 + G0 & P1 in P2 in P3 + C0 & P0 in P1 in P2 in P3 C4 = 0 => B večjo Drugi primer = 7 = 0b0111 B = 5 = 0b0101 => ~ B = 0b1010 G = & (~ B ) = 0b0010 P = A + (~ B) = 0b1111 ponovno izvedbo razmišljati tudi z C0 = 1 (npr. manchester opravlja verigi) C4 = G3 + G2 & P3 + G1 & P2 & 3 + G0 & P1 in P2 in P3 + C0 & P0 in P1 in P2 in P3 C4 = 1 => večji (ali enak) B Zdaj z obračanjem AA = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ = 0b1010 G = (~) & B 0b0010 = P = (~) + B = 0b1111 zdaj uporabljajo izvedbo pogled v prihodnost z C0 = 1 ( npr manchester opravlja verigi) C4 = G3 + G2 in G1 + P3 in P2 & 3 + G0 & P1 in P2 in P3 + C0 & P0 in P1 in P2 in P3 C4 = 1 => B večji (ali enak) glede

hvala za primer qieda .. eno vprašanje qieda ugotovimo> B ali B <A by comparing C0 and C4. for example if i invert B and i get C4=0 and C0=1, my answer is B>in obratno .. i dun razumem dela u rekel B> = A.. je treba bodisi B> A ali B</a>

Hi, si vedno gledati na C4, če invertnim B C4 = 0 => B večjo C4 = 1 => večji (ali enak) B, če invertnim C4 = 0 => B večjo C4 = 1 => B večjo (ali enako) Če je enaka B lahko invertni A ali B, boste vedno dobili C4 = 1 (to je lahko uporabijo za ugotavljanje, če je A = B) glede

hej qieda res potrebujejo vašo pomoč .. na primer eden od mojih vhodnih negativen .. = 5 in B = -7 .. kaj naj naredim, da se lahko moji primerjalno kažejo, da je A> B, ki uporabljajo Manchester izvaja verige pristop? pls pomoč mi ... pls.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back