Nožica in Netlist Problem, IC Station,

S

seen25

Guest
I opravi LVS preverite in ga zavije v redu, ko pa sem poskusil ekstrakta (PEX) ni exract pristanišč v subckt v netlist.pex datoteko.
PEX v okence daje tej napaki
"OPOZORILO:
Ne morem najti zemljevid za pristaniške A na predlogo za celično ZERODETECT"
A ne bo preneslo iz celic.
"OPOZORILO:
Ne morem najti zemljevid za pristaniške B na predlogo za celično ZERODETECT"
B ne bo preneslo iz celic.i tako ni mogoče simulirati je,
naredil sem preko pristanišč "Znamka Port" in z imenom kot v Sheme,
so dvosmerne, se to lahko težava?
ali kaj še lahko narobe?

Pozdravljeni seen25,

Sem srečal tudi te vrste vprašanja pred.Mogoče dvosmerno pristanišča ne more prepoznati.Ti imajo lahko poskusite spremeniti z enim smernim pristanišče.

Lahko koristna.

Hvala.

hvala Vetrovno, vendar se ni izšlo,

ker mislim neto povezane s pristaniškimi "myporta" bi moral imeti neto ime "/ myporta"

drugo točko, imam dve pristanišči, pravijo port1, port2
niso povezani med seboj niti v shematskimi niti na izgled, temveč v razporeditvi i prikaz mreže povezan z njimi imajo enak neto imena (recimo neto 101), to je čudno, ko sem odstranil vse neto 101 iz ene poti, in da nov neto (recimo neto 102) tokrat kratko provjernik ugotovi hlače (v aktivni imenik pravim MREŽE 101 & 102, čeprav sem spremenila svoje neto imena), čeprav ni fizično povezavo med njimi,
Potem sem se črta ta stik daje kratek napako, kratke preverja ponovno, ni problema.

in jih še enkrat (brez prepisovanja iz drugih stikov za preprečevanje isti problem)
dati spet nekaj problemov.
LVS in še vedno daje OKDoda po 47 minut:OK, sem pripravljen nov izgled in vključno s shematskimi VDD in GND pristanišči, je delal ta čas
to je nekako nenavadno, če je problem je moč zatiči, če se spomnim pravilno, na primer v velikih modelov z Kadenca i pripravi posameznih blokov brez moči zatiči, ustvariti celično pogled postavitve nato floorplan in jim pot, zdaj se zdi ic postaje ne tak na primer funkcija za postavitev celic, prosim popravi me, če im narobe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back