Neural networks

A

adel_48

Guest
Dear all,

Jaz sem trenutno delajo na optimizacijo UWB antene z uporabo nevronskih mrež.Jaz sem poskušal vlak neural network za proizvodnjo S11 vzorcev v določenih časovnih presledkih frekvenci.Ta postopek se imenuje inverzna modeliranje.Torej, ali kdo so viri ali dokumentih to temo

hvala vnaprej

Hi adel_48 si videl to knjigo.
"Uporaba Neural Networks v Elektromagnetika" s Christos Christodoulou & Michael Georgiopoulos
upanje to pomoč vi.
s spoštovanjem
Last edited by mahdithdn dne 25. avgust 2005 16:10, edited 1 v času celotnega

Try "Neural Networks za RF in mikrovalovni Design", ki ga QJ Zhang, KC Gupta.

adel_48 wrote:

Dear all,Jaz sem trenutno delajo na optimizacijo UWB antene z uporabo nevronskih mrež.
Jaz sem poskušal vlak neural network za proizvodnjo S11 vzorcev v določenih časovnih presledkih frekvenci.
Ta postopek se imenuje inverzna modeliranje.
Torej, ali kdo so viri ali dokumentih to temohvala vnaprej

Hi mamali,

Tu so moje delo natančno
1.Imam anteno UWB, da daje dobre rezultate, vendar zahteva več optimizacije.

2.Struktura je električno velika, in ima veliko parametrov (predvsem 3 ali 4 primarne učinek), tako da EM simulacijo traja zelo dolgo časa.

3.Na voljo optimizacijo tehnike Genetski algoritmi, nevronske mreže, Local optimizatorji (ki ne dajejo dobre rezultate)

4.Genetic algorithms bo zahtevalo zelo veliko časa, posebej za tako visoko dimenzij problema.Zato sem se odločil, nevronske mreže.

5.Namesto z uporabo nevronskih omrežij kot simulacijo EM, sem se odločil za vlak, da se sintezo orodje.tj vložki so S11 in njegove proizvodnje, so fizične mere.To se imenuje inverzna modeliranje

6.Zdaj sem ob nekaj težav pri izbiri števila skritih nevronov in izbiro vzorca prostor.

S spoštovanjem,
Adel_48

Za vas, najboljša knjiga je:has told. The IO nets, such as ARTMAP is best for this porpose as I know, couse you can feed it in one way, it learns, then you can use it in both ways, direct or reverse.

"Uporaba Neural Networks v Elektromagnetika" s Christos Christodoulou & Michael Georgiopoulos ", kot je mahdithdn
navodila. IO mreže, kot je ARTMAP je najboljša za to porpose kot jaz vem, couse lahko krme, na en način, da izve, potem lahko uporablja v obe smeri, neposredno ali obratno.

. m

mamali wrote:

Za vas, najboljša knjiga je:

has told. The IO nets, such as ARTMAP is best for this porpose as I know, couse you can feed it in one way, it learns, then you can use it in both ways, direct or reverse.
"Uporaba Neural Networks v Elektromagnetika" s Christos Christodoulou & Michael Georgiopoulos ", kot je mahdithdn
navodila. IO mreže, kot je ARTMAP je najboljša za to porpose kot jaz vem, couse lahko krme, na en način, da izve, potem lahko uporablja v obe smeri, neposredno ali obratno.. m

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back