neural networks

C

carelessmaniac

Guest
hi.m popolnoma nov za neural networks .. Vse kar vem je, da v zasnovi sistema .. n potem vlak, da bi bilo opravljanje našega posebnega task.i želijo design nekaj temeljijo na neural networks .. lahko nekdo b vrste dovolj vodič mi kako začeti n wat gradivo za branje? wat shud i vedeti, preden bo v neural networks .. Res bi rad pomagal ..

Moral bi prebrati nekaj knjig o uvodni neural network.Iz vaše objave, veš približno kakšen a neural network delaš, sedaj ste, da ugotovimo, katere uporaba lahko neural network storiti.Primer, raspoznavanje vzorcev, govora, napoved, klasifikacija in tako naprej.

Poskusite razlikovati nadzorovano učenje neural network in nenadzorovane učenje neural network.Študija algoritem in njihovo uporabo_Odločite se, katere uporaba želiš ... potem koda je neural network glede na algoritem.

Sem zaključil sistemom za prepoznavanje prstnih odtisov projekta.Sem seznanjen z backpropagation omrežja in kohenen self-organiziranje map.Če želite izvedeti več o teh 2 algoritma, lahko pustite vaš post tukaj.

Ja, bi gotovo želela vedeti in se naučite vse o vašem projektu ..
povej mi? prstom natisni priznanje? je temeljila na VZOREC RECOGNITON? kot v zaprošeni zgoraj .. i bo iskanje Abt vse izraze, ki v omenjenih zgoraj.katero koli drugo stvar in lahko pomaga mi wid?
Mislim po učenju teh izrazov wat shud i do?Doda 9 minut:im išče izraze in so mentioned.the Algo also.ill poskusite n študija n razumem.
ni upanja ul pomagali, če bom potrebovala.
mimogrede .. v kateri programi ali jezikih se lahko v načrtovanje naših neural networks? ive slišal Abt Matlab n C sharp.is obstajajo drugi enostavno naučiti paket? n hej brat ..
Hvala UR ZA POMOČ Haan

carelessmaniac,

Dobro, ti bi moral izvedeti vse pogoje in algoritmov za neural network če želite, da razvijejo aplikacije.Da, za prepoznavanje prstnih odtisov je vrsta vzorca priznanje.Na kratko, to je procesu ekstrakcije značilnost prstni odtis, uporabite neural network priznati lastnost.

Če razumete neural network,
mislim da ga lahko uporabljate kateri koli programski jezik za pisanje a neural network.Vendar, večina ljudi uporabi MATLAB in C napisati to.I uporaba MATLAB.

Živjo.
ive preučevali osnovne pogoje neural networks, da u suggested.i želim vlogo na obraz recognition.u lahko ime kot realno časovno sledenje system.like .... Mislim, da se želim povezati na odmikač na pc ... in uporabe shud oznake iz vzorca, za katere je usposobljeno ... to je moj obraz .. it shud b mogli znamka, na katero se mi.
lahko u prisrčno temme kako iti Abt projekta ... koli ideje ... Mislim ... domnevam dobim pix iz odmikač ... Kako obdelati ... Kako ekstrakt natančne funkcije iz it .. Kako bi neuronske mreže raznolike telesne teže, ki se mi .. n, ki se ne??
vljudno plzzzzzzzz helpppp

prebrati to knjigo boste dobili potrebna koncepti
David M. Skapura: Gradbeno Neural Networks
Addison-Wesley Publishing Company
ISBN: 0-201-53921-7
in tudi prebrati to knjigo mislim, da že obstaja v oddelku upload iskanje, če u vekanje našli povezavo pustiti mi znanje i lahko naložite za u
c_neural_networks_fuzzy_logic_-_valluru_b_rao.pdf

carelessmaniac,

Razumem, da želite izvajati v realnem času soočajo priznavanju sistema, kajne?
Nimam izkušenj o priznavanju obraz, ampak mislim, da postopek je podoben kot za prepoznavanje prstnih odtisov.

Najprej morate razumeti značilnosti obraza in spoznajo tehnike za pridobivanje funkcij.Npr.za prstne odtise, jaz ekstrakt jedro točk.Mislim za obraz priznavanje, bi bilo treba nekatere značilnosti, ki se uporabljajo za prepoznava obraz.

Po prihodu na funkcijo, lahko vložek je funkcija v neural network in neural network prepozna obraz.Algoritma odvisen od tega, kako želite izvajati vaš sistem.Če želite razvrstiti na obrazu, lahko poskusite uporabiti Kohenen SOM.Če želite identificirati na obrazu, lahko uporabite backpropagation omrežja.Mislim backpropagation večplastne mreže mora biti zadostna, da prepozna obraz.

hi nagacnu
Hvala za pomoč .. i Vtis najti v knjigah, da v določenem .. če u mi lahko pomaga s podobno I WÜD bv hvaležen u. ...
HvalaDodano po 5 minut:Hvala še enkrat za odgovor ur leekk8
slabega dela na značilnosti obraza ... nur obred .. svoje definitivno v realnem času in sistem za sledenje, ki želijo ... slabega načrtovanja dela na it.once bom kno wthis potem upam ta stvar ne dela.
il vodijo v tuch wid u.. Hvala veliko ur za pomoč.

carelessmaniac,

V bistvu, lahko poiščete v ebooks of neural network v EDAboard Ebook Upload / Download.Tukaj
si nekaj mislim.Poskusite za boljše razumevanje o neural network algorithm.

Lahko iščete obraz priznavanja knjig in se naučite, kako ekstrakt značilnosti obraza.

Veliko sreče vam!Doda 18 minut:carelessmaniac,

Upam, da te ebook vam lahko pomagajo: http://rapidshare.de/files/12744472/Kluwer.Academic.Publishers.Facial.Analysis.from.Continuous.Video.....Mar.2004.eBook-DDU.rar.html

Password: ebooksatkoobe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back