nestabilen z pasovni filter z uporabo aktivnega Induktor

B

bicave

Guest
Pri preverjanju AC odziv pasovni filter videti odlično, dal VAC = 1, VDC = V0 (primerno za obratovanje Bias). Toda, ko sem se uporabljajo prehodno simulacijo izhod nestabilen. kaj se bo zgodilo, če 1. spreminjanje velikosti Min? 2. Spremenite Ib v pufru, kako velik je dobro. Pls glej priloženo datoteko.

Pri preverjanju AC odziv pasovni filter videti odlično, dal VAC = 1, VDC = V0 (primerno za obratovanje Bias). Toda, ko sem se uporabljajo prehodno simulacijo izhod nestabilen. kaj se bo zgodilo, če 1. spreminjanje velikosti Min? 2. Spremenite Ib v pufru, kako velik je dobro. Pls glej priloženo datoteko.
V tem primeru predvidevam, vezje zelo nestabilna. Še enkrat - kot je omenjeno nekajkrat nazaj: Odziv ac (velikost), sam ne more proove stabilnost. Ali ste preverili odziv AC, pa tudi? V primeru nestabilnosti kaže napačen vedenje v bližini polov frekvenco (naraščajoče faza namesto zmanjšanja).

Vidim, da to strukturo v veliko literature zakaj prevzeti vezje res unstalbe? Kaj bo treba storiti, če faza odgovor napačen?

Vidim, da to strukturo v veliko literature
Kaj se vam struktura nanašajo?
zakaj prevzeti vezje res unstalbe?
V svojem prvem po letu ste rekli, da v prehodni analizi ste opazili, nestabilnost pri izhodni signal, je to res ali ne? Kakšno nestabilnosti, skupno način ali diferencial? Bilo bi dobro pomagajo nam, če nam kažejo svojo testbench s podrobnostmi za prehodno analizo in grafični prikaz izhodnega signala. Poleg tega, kakšen filter je tista, ki jo dizajn? Active-RC, OTA-C ...?
Kaj bo treba storiti, če faza odgovor napačen?
Če ste res namenjen nestabilno filter, si lahko nekaj informacij iz faze odziva kot LvW dejal in palico nič analizo vašega vezje bo pokazal, definitivno dobra slika, kaj se v resnici dogaja. Na primer, lahko opazujete iz analize PZ, ki jo imate pola v RHP zato morate najti način, da se premaknete jim LHP ali opravljanje neke vrste odškodnino. V drugem primeru boste morda morali instablity če ga injicirate skupnega signala način v vašem filter.In tem primeru se je treba raziskati, kaj se dogaja v notranjosti struktura filtra (na opamp recimo za Active-RC izvajanje ali so blažilniki itd) zagotoviti več informacij, da vam pomagajo naprej.

kako ste se odločili, da je V0 je primeren obratovalni točki? si poskusite opravljajo ustrezno stabilnost analizo povratne zanke, namesto analize AC? znesek toka v izhodni sledilec narekuje maksimalno obračanje na izhodno valovno, za sinusoidno valovno to je odvisno od frekvence in amplitude, kako si nastavite spremenljivko kape?

Pravzaprav nisem videl izpolnjeno povratno zanko. Moral bi nam kažejo popolne slike za analizo stabilnosti.

vidim to strukturo v veliko literature zakaj prevzeti vezje res unstalbe ? Kaj bo treba storiti, če faza odgovor napačen?
To je smešno. Nisem "prevzeti" nestabilnost. V nasprotno, da je svojo izjavo (če se spomnite vaš 1. objavljate): "Toda, ko sem se uporabljajo prehodno simulacijo izhod nestabilen ." Želel sem le opozoriti na dejstvo, da ac obseg analize je sam ni dovolj.

Moj cilj za oblikovanje aktivnih filter z uporabo aktivne Induktor vendar ne vidim filtra lastnosti sploh v časovnem prostoru, s tem da je greh val s val greh, pravilno delujejo DC in amplitudo 10mV, na primer. Priložena datoteka je shematično in ZIN (ZIN preveri, da se zagotovi aktivno Induktor obnašajo kot RLC enakovredno vezje) [url = http://images.elektroda.net/77_1313943739.png]
 77_1313943739_thumb.png
[/url]
57_1313943739.png
 img ] Kako nastaviti vrata za načrtovanje S21 in S11 za filter

Slika testbench filtrov, vam je boljši od words.Show it v podrobnosti (biquads, vhodne vplivanje in nastavitev za prehodni itd ..) Prav tako nam zgodbo svojega vhoda (velikost signala in frekvenco z oznakami) in izhodni signal (velikost signala in frekvenco z oznakami tudi) v časovnem prostoru, da bi videli, kje je problem. Zgornje slike povedati ničesar o nestabilnosti ste že omenjeno v prispevku ...

Moj cilj oblikovati aktivne filter z uporabo aktivne Induktor vendar ne vidim filtra lastnosti sploh v časovnem prostoru, s tem da je greh val s val greh, pravilno delujejo DC in amplitudo 10mV, na primer. Kaj pričakujete v časovnem področju, da se potrdi filtra lastnost? Ali ne preverite odziv frekvenčnega prenos?

Moj cilj oblikovati aktivne filter z uporabo aktivne Induktor vendar ne vidim filtra lastnosti sploh v časovnem prostoru, s tem da je greh val s val greh, ki delujejo pravilno DC in amplitudo 10mV npr. Kaj pričakujete v časovnem področju, da se potrdi filtra lastnost? Ali ne preverite odziv frekvenčnega prenos?
1. Pričakujem, ko iz filtra pasu, signal @ proizvodnja filter zmanjšali. to je 1GHz je frekvenca od pasovne širine, ki dal signal, pričakujejo 1mV na primer zaradi respose velikosti filtra. 2. Ja, uporabljam napetost kratko z VDC = V1, VAC = 1 V in s seboj VDC, da preverite frekvenco respose. V1 je izbran, ko oblika filter izpolnjuje pričakujejo. Filter frekvenčni odziv morajo biti podobni s Impedance frekvenčni odziv aktivnega Induktor.

2. Ja, uporabljam napetost kratko z VDC = V1, VAC = 1 V in s seboj VDC, da preverite frekvenco respose. V1 je izbran, ko oblika filter izpolnjuje pričakujejo. Filter frekvenčni odziv morajo biti podobni s Impedance frekvenčni odziv aktivnega Induktor.
Napetost kratek? Sweep Vdc za frekvenčni odziv? ... Treba je podobno z odzivom Induktor? Res počutim izgubljeno. Ko sem prosil za frekvenčni odziv prosim za rezultate ne "kako bi moralo biti!"

Napetost kratek? Sweep Vdc za frekvenčni odziv? ... Treba je podobno z odzivom Induktor? Res počutim izgubljeno. Ko sem prosil za frekvenčni odziv prosim za rezultate ne "kako bi moralo biti!"
Žal mi je "napetost vira"
22_1314063526.png

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back