nekaj vprašanj o STIL

L

leion555

Guest
Jaz sem začetnik z could't STIL.I razumejo nekatera vprašanja, kot sledi zelo dobro.
Bi lahko nekdo mi pojasnila o teh vprašanjih?Hvala veliko.

1.Kaj C () mnenje namreč, ko je v postopkih / MacroDefs?

2.Ko postopek uporablja WTF (kot load_unload postopek), kar
WTF pa v postopku?In kakšno je razmerje med WTF in
V () izjavo?

3.V "Capture_clockname" postopek, ne morem razumeti Pojem "forcePI, measurePO".

4.Ali en preskusni cikel ustreza eni V () izjavo?Kakšen je pomen preskusnega cikla?

5.V nekaterih stil datotek, obstaja več WTFs v Timing () blok.Teze WTFs vedno drugačno obdobje, to pomeni obstajajo različne preskusnih ciklov pri projektiranju?

Hvala veliko ~

Pozdravljeni,

Tu je nekaj odgovorov na vaša vprašanja:

1 - izjava C je pogoj izjavo, kjer smo določite privzeto stanje za enega ali več signalov.Pogoj izjava se uporablja za opredelitev spodbud in / ali odgovor, ki se oblikujejo, vendar pa preložen ki se opravlja, dokler izjavo Vector je opredeljen.Pogoj izjave so uporabne v skandirati testiranje za določitev "ozadje" pa je za signale potrebno pri uporabi skeniranja podatkov.

2 - Izjava WaveformTable se uporablja za določitev trenutnih WaveformTable uporabljati v prevodu vektor.Vsak signal je WaveformChar se prevede z uporabo določenih WaveformTable za nadaljnje vektorji.WaveformTable reference se uporablja za vse poznejše izjave Vector do spremembe z drugim WaveformTable izjavo.Priporočljivo je, da je samo ena WaveformTable izjavo pred izjavo Vector.

3 - To so oznake, ki kažejo, da je v tem vektorski smo sila PI (primarni vhodi) in ukrep PO (primarni izhodi).Nima vpliva, vendar je za več berljivost.

4 - Izjava Vector se uporablja za opredelitev dražljaja in odgovorom za en preskusni cikel.

5 - Iz moje razumevanje, vsak WFT nanaša na preskusni cikel.

Za več podrobnosti glej Standard STIL.

S spoštovanjem.
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back