Nekaj vprašanj o ESD

road_0506 wrote:leohart wrote:

Hi, vendar sem videl, da se uporabljajo ločeni esd moč in line tleh iz notranjega ckt, kaj je to?

(1) Za tiste, PADS imajo velik NMOS (na primer: voznik ali stikalo) povezani med PAD in tla, ki jih ne potrebujejo dodatnih prvi fazi ESD zaščita.Vendar, posebna pozornost je še vedno potrebna za velike NMOS slediti ESD pravilo.Razlog za to je to lahko velik NMOS delujejo kot napravo ESD.

(2) Na splošno ni treba, da so namenske linije oskrbe za ESD, razen v nekaterih posebnih primerih.Ponavadi ni velik tok v ESD med normalnim delovanjem, tako da notranja elektronska lahko delijo z dobavo sledi ESD brez problema.

leohart wrote:

Hi, vendar sem videl, da se uporabljajo ločeni esd moč in line tleh iz notranjega ckt, kaj je to?

leohart wrote:

Živjo

1) Kateri PADS ESD potrebujejo zaščito, in ki jih je treba donot ESD nujno? Zakaj?

2) Ali je potrebno ločiti Power linija za ESD in notranje vezje? Zakaj? Če je possiable, PLS da nekateri, kot na primer 3.3v (core) / 5v (i / o) in uporaba enotnega 5v application.Do moramo tri moči blazine (3.3v, 5v, ITR) za nekdanjo?

L

leohart

Guest
Živjo
1) Kateri PADS ESD potrebujejo zaščito, in ki jih je treba donot ESD nujno? Zakaj?
2) Ali je potrebno ločiti Power linija za ESD in notranje vezje? Zakaj? Če je possiable, PLS da nekateri, kot na primer 3.3v (core) / 5v (i / o) in uporaba enotnega 5v application.Do moramo tri moči blazine (3.3v, 5v, ITR) za nekdanjo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back