Nekaj vprašanj o CMOS Opamps

Q

qiushidaren

Guest
Hi all, Jaz sem študij opamp CMOS zdaj, ampak jaz sem šele novinec na tem področju, zato bi rad vprašal vas guruje nekaj vprašanj o tem, in komentarji bodo vaše predloge zelo uvaževati!
Tukaj so moja vprašanja:
Kaj je SCR?
Kaj je stičišče dviga temperature in zanos?
Kaj temperatura skladiščenja Maxim območju pomeni za opamp CMOS?

HI SPOŠTOVANI,

Silicon kontrolirani usmernik
Iz Wikipedije, prosta enciklopedija
(Preusmerjeno z Silicon nadzorovanih usmernik)
Skoči na: navigacija, iskanje

SCR shematični symbolA silicijevega nadzorom usmernika (ali polprevodniških nadzorom usmernik) je 4-sloj trdno telo, ki nadzira toka.Ime "silicijevi usmerniški" je trgovsko ime za vrsto tiristorski tržiti na General Electric leta 1957.

Vsebina [skrij]
1 Teorija delovanja
2 Načini delovanja
3 Prijave
4 Literatura
5 Glej tudi[Uredi] Teorija delovanja
SCR je mogoče razumeti kot konvencionalni usmernik nadzira vrata signal.To je 4-ležišče 3-terminal napravo.P-tipa sloj deluje kot anode in n-tipa plašč, kot katodo, p-type plast bližje n-tipa (katodo) deluje kot vrata.": K;" kSCR (levo) si lahko predstavljate kot dve BJT tranzistorji delajo skupaj (desno).
[Uredi] Načini delovanja
V normalnem "off" stanje naprave omejuje toka do uhajanja sedanje.Ko vrata v katodni napetost preseže določen prag, naprava obrne "on" in vodi tok.Naprava bo ostala v "o" stanju, tudi po tem, ko gate tok je odstraniti, dokler tok skozi napravo ostaja nad gospodarstva tok.Ko pade pod trenutno imajo trenutno za ustrezno časovno obdobje, naprava izklopi.

Če se uporablja napetost poveča dovolj hitro, spenjanje lahko povzroči kapacitivna dovolj dajatev v vrata za sprožitev naprave v "o" stanju, kar je navedeno kot dv / dt sprožil.To je navadno prepreči z omejitvijo hitrosti naraščanja napetosti v napravi, morda z uporabo razbremenilnih.dv / dt sproži, ne sme stikalo SCR v celoti prevodnost hitro in delno sprožilo SCR lahko porabljajo več energije, kot je to običajno, morda škoduje napravi.

SCR se lahko sproži s povečanjem naj napetosti presegajo njihove nazivne napetosti razčlenitev, vendar še enkrat, to ne hitro preklopiti celotno napravo v prevajanja in tako lahko škodljivi tako tem načinu delovanja je običajno tudi izogibati.Prav tako dejanska razčlenitev, lahko napetost bistveno višja od nazivne napetosti razčlenitev, tako natančno prag poziva bo odvisno od posamezne naprave na napravo

Premik je razmeroma dolgoročna sprememba atributa ali vrednosti sistema ali opreme delovnih parametrov.

Premik je treba opredeliti, kot so "dnevne visečih frekvence" in "output ravni visečih."

Drift je običajno nezaželeno in enosmerno, vendar se lahko dvosmerna, ciklične ali takšnih dolgoročnih čas in nizko stopnjo ekskurzije, kot da bi bil zanemarljiv.
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Odvisno od uporabe temperature lahko od -45 do 85 ali od -10 do 70 (vojaško uporabo, ponavadi zahtevajo višje temperature, saj smo poslali naše vojake v Rusiji in Afganistanu z isto opremo ...)

za dom / notranje okolje je temperatura precej nižja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back