Negativen Gerber Pretvorba-Need Informacije

V

vamanan

Guest
Živjo, Pred kratkim sem dobil Gerber datoteko iz naše stranke. Jaz sem nazaj pretvorbo v obliki PCB v Protel. Datoteka Gerber je v negativni obliki, za električne letal. Hočem za pretvorbo Gerber k pozitivni obliki, tako da sem lahko sploh urejanje na tem. Me kdo pomaga kako pretvoriti Gerber, da negativna. Thand in spoštovanjem, Vamanan Kutty

Lahko poskusite uvoziti in jo na kopiji itd GCCAM in ga nato izvoziti nazaj kot pozitivno. Poglej za programsko opremo za urejanje Gerber.

Negativna oblika ravnine je običajen način, letalo je zastopana v programsko opremo EDA. V Protel, so letala prikazana v negativno, in jih urediti tako, da se linije in napolni, kamor želite baker odstranjen. To je narejeno na ta način v vseh PCB programske opreme za zmanjšanje velikosti PCB in Gerber datotek. Nobene potrebe ni za pretvorbo običajne negativne letala do pozitivnih letal. Pozitivni letala ni tako, kot nam ponavadi opravi. Če ste obrnili ploščo inženiringa ustvariti datoteko PCB, bodo letala pretvoriti v običajni obliki, ki jo uporablja Protel - to je negativni letala. Zdi se, da mislite, da morate uporabljati poligon prelije, da bi letalo - to ni res. Poligon prelije se uporablja za ustvarjanje nenavadno shapped področja bakra, vendar ne za pokrivanje celotnega plast ustvariti letalo plast.

House_Cat, želim povedati, da so Gerbers so v pozitivni obliki. Želim spremeniti v negativno, tako da lahko uredim v Protel.

[Quote = vamanan] House_Cat, želim povedati, da so Gerbers so v pozitivni obliki. Želim spremeniti v negativno, tako da lahko uredim v P * otel. [/Quote] Bojim se, da boste morali storiti ročno delo. Če je vse kar imate, je Gerber datotek, tam ni dovolj podatkov, da spremenite pozitivno letalo (poligon baker poplav) na negativno ravnini. Datoteka Gerber predstavlja pozitiven ravnini kot sto ali tisoč manjših vzporednih segmentih proge - ni kaj v datoteki Gerber, ki določa konsolidirane regije bakra. Če imate netlist ali ODB + + datoteko v vozilu, lahko pa obratno inženirstvo PCB uvoza z CAMTASTIC - pozitivni letalo bi se uvozi kot baker poplavljena območja signala na plast. V urejevalniku PCB bi lahko uporabite na pozitiven poplave bakra kot predlogo, potem spremenite zaslon pokazati le svoje novo letalo negativno in uvožene plast. Lahko bi potem izslediti vaše nove negativne linije delih letalske preko slike od uvoženega sloja. Ti bi morali določiti ustrezne mreže za ponovno vzpostavitev povezave. Z le za Gerber datotek in ne neto informacij, je vse, kar lahko dobite uvozi primitivne segmente vrstice v urejevalniku PCB. Vsaka povezava bi bilo treba ročno določiti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back