Need Help: Trenutna Mirror Design

W

waiheng318

Guest
Jaz sem novi v vezje modela, kot tudi obstoječe zasnove ogledalo.

Jaz sem z uporabo 2 različnih upravljanje projektov (1.2V in 2.5V) oblikovanje tokokroga ogledalo_Oba v razsutem stanju in telesom, so si delijo isto povezavo, medtem ko so vrata priključene na isti vozel.

Moje vprašanje je:

1.Lahko ti 2 upravljanje projektov, ki si delijo isti NWell?Zakaj?

Please help.Veliko hvala.

Razsutem stanju (substrat) priključitev so kratkega, zato je jasno, da lahko postavite tranzistorji v istem N-dobro.
Seveda, lahko postavite tranzistorji v ločenih N-vodnjake, in povezavo s kovinsko dva n-vodnjaki.Ni električni prednost za ta pristop.Poleg tega, pomanjkljivost je območje poveča.Pravila Layout design vprašati, na splošno za zelo velike razdalje med dvema ločenima n-vodnjaki.To izhaja iz tehnologije - n-dobro je globoko vsadek, s kaljenjem dolgo časa, zato velik difuzijo po vsadka.

Druga pomanjkljivost je neusklajenosti.Dajanje tranzistorji v ločenih n-vodnjake ould povzročila velik razdalje med njimi, torej slabo ujemanje.

Have fun!Dodano po 2 minutah:Reading bolj natančno na vaše vprašanje, imam vprašanje:
Zakaj hočeš zgraditi sedanji ogledalo z dvema različnima Tranzistor tip?

Ali je bolje zgraditi ogledalo z le eno vrsto (boljše usklajevanje), boste v primeru, verjetno zaradi napetosti omejitev, 2.5V tip.

Ne verjamem, da usklajevanje je problem: od 2 upravljanje projektov ima različne thikness oksid, so povsem diffent z constraction.
Za mesto v istem pa je možna, vendar morate zagotoviti, da Vgs z nizko napetost naprave nikoli ne preseže 1.2V (ali vsaj 1.4V), sicer bo razneslo.

waiheng318 wrote:

Jaz sem novi v vezje modela, kot tudi obstoječe zasnove ogledalo.Jaz sem z uporabo 2 različnih upravljanje projektov (1.2V in 2.5V) oblikovanje tokokroga ogledalo.
Oba v razsutem stanju in telesom se delijo isto povezavo, medtem ko so vrata priključen na isti vozel.Moje vprašanje je:1.
Lahko ti 2 upravljanje projektov, ki si delijo isti NWell?
Zakaj?Please help.
Veliko hvala.

Kolikor vem, različne napetosti, tranzistor ne pomenijo različne vodnjake, toda različne oksida debeline samo.
Torej, če uporabljate 2.5V za oba tranzistorje boste lahko razstrelili gor 1.2V tranzistor, če Vds> 1.3V ali Vgs> 1.3V.
Če uporabljate 1.2V za oba morda imate 2.5V tranzistor v linearni regiji namesto zasičenosti.

dalraist wrote:

Kolikor vem, različne napetosti, tranzistor ne pomenijo različne vodnjake, toda različne oksida debeline samo.

Torej, če uporabljate 2.5V za oba tranzistorje boste lahko razstrelili 1.2V tranzistor, če Vds> 1.3V ali Vgs> 1.3V.

Če uporabljate 1.2V za oba morda imate 2.5V tranzistor v linearni regiji namesto zasičenosti.

Hvala za vsak odgovor!

Lets razpravljali bolj osnovno in enostavno trenutnega ogledalo vezja za RF IP.

Grem za uporabo le 1.2V tip RF upravljanje projektov za izgradnjo sedanje ogledalo.

1.Lahko sem dal vse za upravljanje projektov v istem NWell?Od moje razumevanje zgoraj, Da.
2.Lahko sem krog VSE upravljanje projektov z enim N stražar prstan ali pa mora ločeno za vsak upravljanje projektov.Vsak vpliv na uspešnost RF?

Prosim izobraževati.hvala.

Za vaše zadnje vprašanje - ker upravljanje projektov tranzistorji so ogledala in vam bo vse svoje bulks povezavo na enak potencial, ja, lahko si dal vse 1.2V upravljanje projektov tranzistorji v istem n-dobro.Vendar pa bi se izognili dajanju ločeno obroč okrog vsakega posameznika Tranzistor.
Namesto tega morate paziti, da vidimo, da je dobro ujemanje med njimi (ex: interdigitisation).
Torej i Predlagamo vam, da prvo tekmo tranzistorji, obdaja vse tranzistorje z enim n-ring in jih vse v en velik n-dobro.
Hope this helps.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back