nedd 16 bitni ADC mc

S

senthilkumar

Guest
hai,vsakdo ima zamisel o mikrokrmilniška 16 bitni ADC in vzorčenje, stopnje 8Khz uartprosim mail me

senthils2k (at) yahoo.com

pri

analogna naprava je 8051 s / d 24/16 bit z ad ampak hitrost se lahko počasi

glej hxxp: / / www.analog.com / tehnologija / dataConverters / microconverter / microconverter.html

Živjo

analogna naprava microconverters (ADC 16,24 bitni DAC 12bit)

Texas Instrument je nova različica 8051 temelji mikrokrmilniška thst so 8ch 24bit ADC preverite www.ti.com

hai,hvala u Ur informacije

tako analogdevice in ti mc ADC omejitev hitrosti je zelo počasen.

Rabim minimalno hitrost vzorčenja 8 KHzdou sanja.pri

Poglej v www.cygnal.com.
Imajo zelo hitro ADC.Vendar pa je 12 bitov.Mybe lahko storite beter res.z
interpolacijo.Poglej app.ugotavlja, na spletni strani.

Ali pa poskusite z Analog Devices avdio AD pretvorniki.So wery fast z
hi resoluciji.

Zdravo,

Iz tega descriptin Mislim, da te bo audio aplikacij.V tem primeru predlagam, da sprejme ou audio kodek, ki ga lahko prek vmesnika SPI in imajo vse zvočne filtre, zgrajeno v notranjosti - drugače boste potrebovali precej močna CPU realizirati to filtrov.

V mojem uporabe uporabljam 16 bit TI DSP TMS320LF2407 (a) (30 (40) MIP) in TLV320C1106 ali lahko uporabljate TLV320AC36 kateri stroški cca.3USD.Ta zvočni kodek lahko vmesnik na katerikoli platformi, ki so SPI o minimalnih 2MHz - To je standardni surce ura za večino Kodeki.

S spoštovanjem!

hai,

to ni audio uporabo,
moramo le ADC z mc in usb gradijo v

adijo

Jaz iskreno mislim, da začnejo obravnavati uporabljati ločeno napravo, na ta način boste imeli veliko možnosti v učinkovitosti in stroškov.
Stark

V AK5371 je nizke porabe, stereo input ADC z vgrajeno na USB vmesnik.Ta naprava je kot nalašč za USB mikrofone, mikrofon nizi in USB audio zajem in slušalke aplikacij.Če USB kodek je potrebno, check out AKM's AK4571.

preveri na tej strani
http://www.akm.com/category.asp?cat=pc_audio

adijo
sriram

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back