Ne verjamem v obdelavo slik

D

deepu_s_s

Guest
Hello Friends
Kako dati prispevek k DCT?Slišal sem, da je treba najprej pretvoriti sliko v nekaterih prostorskih koordinat z uporabo MATLAB.je to res?

Če ne pls povej mi, kako to storitiHvala in Regards
Deepak

Jaz dont razumeti ur vprašanje properly.generally pri preoblikovanju kvantizacija tehnik smo razdeli sliko na 8 * 8 & sub slike veljajo za vsako preoblikovanje subimage.

hej svoj ne vedno potrebi v deliti slike v sub-slike.moremo neposredno uporabiti nekatere transformacije.ni tako?

HI Balaji,
Okej.Kako razdeliti sliko v 8 * 8 bloki pod sliko in kako lahko se preoblikuje, da jih v matlab.

Delam izvajanje FPGA of DCT.Potem kako morem dati prispevkov, da bi bilo mogoče preveriti, ali FPGA deluje pravilno ali neHvala in Regards
Deepak

hi .........
preberite sliko v matlab uporabo imread ukaz .... potem bo shranite v spremenljivko ... nato pa z uporabo csvwrite ukaz, ki ga lahko pišete podatke v datoteko ....
za ta prvi jasen osnovno of MATLAB (orodje za obdelavo slik polje .....)
Zdaj lahko te podatke uporabi kot prispevek k DCT blok v VHDL ali Verilog program .... karkoli rabiš ...imam narediti nekaj dela na DCT ....če bi imate dodatna težava potem sprašuj prosto

vse najboljše

Amit gangwar

hi Amit,
Can u povej mi u wat delo opraviti na DCT.Ali u izvajati v strojno opremo.Ali u so vseh dodatnih docs ali pdf na to DCT.

Imam eno več dvoma.Kako lahko vemo, da proizvodnja DCT bloka, so tisti pravi.

Glede na vaš odgovor, lahko uporabljajo DCT transformacija za spremenljivke, ki vsebuje vrednosti slikovne datoteke v MATLAB in navzkrižno preverjanje z našimi DCT blok?Ali je to mogoče preoblikovati v MATLAB

Hvala in Regards
Deepak

i izvajajo DCT in IDCT na FPGA ...
sprejme DCT v VHDL in MATLAB in primerja rezultat ...
sprejme ref doc iz XILINX ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back