H
heynyo
Guest
Jaz umestiti IC 5.1.4.1 in MG Calibre 2004 o Rdeči klobuk
Znam tok iz postavitev in zagon DR Kongo iz ukazne vrstice, tako mislim, da izključuje licenco setup problem.Prav tako sem prebral prejšnje teme o ustanovitvi pull-down menija v virtuoza in sledite korakom ustrezno.Končno sem dobil za prikaz Calibre meniju na zgornjem desnem kotu virtuoza na orodni vrstici.
Toda tu pride problem.Ko kliknem na Run Demokratični republiki Kongo, se ni nič zgodilo.V CIW, sporočilo, kaže, da je DR Kongo sklicuje, vendar nič pops up.
Ali lahko kdorkoli pomoč mi jasno?
Tukaj je nekaj podrobnosti:
moja. cshrc datoteko
#################################################
setenv LM_LICENSE_FILE / CADTOOL/mentor/ixl_cal_2005.1_10.20/lic_cal.lic
setenv MGC_HOME / CADTOOL/mentor/ixl_cal_2005.1_10.20
začrtani poti = ($ path $ MGC_HOME / bin)
moja. cdsinit datoteko
###################################
obremenitev (strcat (getShellEnvVar ( "MGC_HOME")
"/ skupni / pkgs / icv.ixl / tools / queryskl / calibre.skl"))mgc_rve_init_socket (9189)
###################################CIW zažene s sporočilom:
/ / Calibre postavitev-server initialized uspešno na vtičnico 9189V Calibre pull-down menija, vse deluje dobro, razen Run Demokratični republiki Kongo in LVC in PEX gumbov.Po kliku njih, CIW kaže:
Tek na Linux MOEMS 2.4.21-20.EL # 1 SR 18. avgust
20:58:25 EDT 2004 i686
Začetni čas: Wed Aug 27 13:56:41 2008
Nič pride ven.Ne vem, kaj sem manjka.
Hvala za odgovor.heynyo
Znam tok iz postavitev in zagon DR Kongo iz ukazne vrstice, tako mislim, da izključuje licenco setup problem.Prav tako sem prebral prejšnje teme o ustanovitvi pull-down menija v virtuoza in sledite korakom ustrezno.Končno sem dobil za prikaz Calibre meniju na zgornjem desnem kotu virtuoza na orodni vrstici.
Toda tu pride problem.Ko kliknem na Run Demokratični republiki Kongo, se ni nič zgodilo.V CIW, sporočilo, kaže, da je DR Kongo sklicuje, vendar nič pops up.
Ali lahko kdorkoli pomoč mi jasno?
Tukaj je nekaj podrobnosti:
moja. cshrc datoteko
setenv LM_LICENSE_FILE / CADTOOL/mentor/ixl_cal_2005.1_10.20/lic_cal.lic
setenv MGC_HOME / CADTOOL/mentor/ixl_cal_2005.1_10.20
začrtani poti = ($ path $ MGC_HOME / bin)
moja. cdsinit datoteko
###################################
obremenitev (strcat (getShellEnvVar ( "MGC_HOME")
"/ skupni / pkgs / icv.ixl / tools / queryskl / calibre.skl"))mgc_rve_init_socket (9189)
###################################CIW zažene s sporočilom:
/ / Calibre postavitev-server initialized uspešno na vtičnico 9189V Calibre pull-down menija, vse deluje dobro, razen Run Demokratični republiki Kongo in LVC in PEX gumbov.Po kliku njih, CIW kaže:
Tek na Linux MOEMS 2.4.21-20.EL # 1 SR 18. avgust
20:58:25 EDT 2004 i686
Začetni čas: Wed Aug 27 13:56:41 2008
Nič pride ven.Ne vem, kaj sem manjka.
Hvala za odgovor.heynyo