NC verilog preklapljanje aktivnost in moč

P

peen1

Guest
Hi All,
Kakšen je ukaz v NC verilog, ki povzroča prehod dejavnosti datoteke, ki jih uporabljajo moč prevajalnik.Potrudim za izračun dinamične moči in imajo dober testbench

Vaše misli se zdi malo inovativne.Po moje experice, boste lahko porabo električne energije z uporabo Synopsys PrimePower.

Včasih sem vcd datoteke dampinški od simulatorja za oceno moči z močjo prevajalnik.Mogoče je, da želiš vedeti.

Prvi izvoz vcd datoteke.Nato uporabite vdc2saif vcd v spremeniti pila v zamenjavo aktivnosti datoteke.
Druga metoda, ko simulira uporabljate NC, dodamo PLI moči prevajalnik.Sem pozabil ime PLI.Uporaba PLI, sistem nalogo, se lahko imenuje v NC ustvariti prehod dejavnosti datoteke.

hi all,

Rabim pomoč s u vseh.V mojem trajnem raziskovalnem delu, moram uporabiti Synopsys PrimePower in PrimeTime.But Nimam pojma, kako uporabljati ta orodja, pa tudi jaz sem trpijo pomanjkanje sredstev.
, otherwise, I have really no clue of working them out.

Can u plz pustiti mi znanje o vsakem priročniku ali kateri koli drug ustrezen dokument, za ta orodja, ki bi mi pomagal, da bo nemoteno deloval s temi orodji,
sicer pa sem res ne sanja dela ven.

My ID:
jug.ece (at) gmail.com
jug_nitd (at) yahoo.co.in

Hvala

Jugantor

Uporabite VCD smetišče, da se prijavite prehoda dejavnost vašega GL-netlist ali RTL.Potem pretvoriti v obliko, ki jo potrebujete (ponavadi orodja, ki jih bo moč s poročanjem imajo korist za to pretvorbo).

POMEMBNO: Ne pozabite, da vaši moči, estimative le natančen, če test primeru, da ste simulacije proizvaja smiselne dražljajev, ki se bodo zgodila v končnem izdelku.

upanje to pomoč

na zdravje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back