nazaj dopiše sintezo

J

jmoar

Guest
Živjo,

Sem študent elektrotehnike in sem digitalnega modela za 8-bitni mikrokrmilniška v 90 nm kot moj Diplomsko nalogo z uporabo Design Compiler SOC srečujejo.Jaz sem neke probleme skušajo opravljati nazaj dopiše sintezo, ker Res ne veš, v katerem koraku (po umestitve sojenja trase, po umestitve CTS usmerjanje, ...) je treba izvleček podatkov in kaj ekstrakt (SDF samo SDF spef ,....).Ne vem niti, kako naj opredelijo v SOC Srečanje, da se po prvi nazaj, obvestili, da sem s pomočjo resynthesised design.

Bil bi vam hvaležen, če nekoga res bi lahko nekatere informacije o nazaj dopiše sintezo, tudi če se ne uporabljajo isto programsko opremo, nekaj pojasnil o celotnem procesu bodo resnično koristno, da mi (na primer, kako ravnati z uro drevo v ozadju zaznambe postopka).

Hvala

Jose Moar

W ramach cotygodniowej rozrywki weekendowej proponujemy grę BattleForge - uznaną przez wielu graczy strategię nowej generacji przecierającą nowe szlaki w sposobie toczenia wieloosobowych potyczek za pośrednictwem Internetu. Zaliczana jest ona do gatunku określanego jako MMORTS, albowiem tytuł stanowi połączenie kilku gatunków gier, MMO - Massively Multiplayer Online oraz RTS - Real Time Strategy,...

Read more...

živjo,
Če sem pravilno razumel vaše vprašanje, vaš poskuša prebrati RC vrednosti iz backend, to pomeni, in so storile Jednoprolazni izvajanja,
Bolje je, da se smetišče v spef / SDF iz naletijo po trase, saj bo ob realno poti.da je mogoče storiti z write_sdf kot ukazi.
to bo nekaj opozoril, ko annoatating v sintezo, ki jo je mogoče zanemariti safly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back