natančnost GPS

M

mobilne-ga

Guest
Živjo,Ali nekdo nekaj strani, kjer sem lahko našel o GPS točnost današnjih GPS sytems,

GPS je sistem s 10m točnost dobro ali ni dovolj dobro?

Želim kupiti OEM sistema GPS, kar je najboljše kar lahko kupite v zvezi s točnostjo in dobre cene (i rad poceni sistem)

mobilne telefone je napisal:

GPS je sistem s 10m točnost dobro ali ni dovolj dobro?

Živjo,

Diferencialne GPS sistemi zagotavljajo točnost arround 1 meter.Ponavadi uporabijo podatke poslati s prizemne FM radijskim oddajnikom, ki vedo exactely svoje stališče.Kombinujući to info z GPS info daje zelo GOOG točnost.Poskusite iskati na G00gle s temi ključnimi besedami (diferencialni GPS DGPS).

V nekaterih javni prevoz kot z BUS serivices v večjih mestih ZDA upravljavci Zbornice lahko pokličete cestnega križišča preko GPS in imajo nekatere službe povedal, da "Naslednje križišče je
4. Ulica in Pine Road" z vnaprej zapisanem "seksi" glas dama.je kul!

Hay
Im 'a velik pahljača od palm os in celo vrsto svojih licenc
je ena družba, ki proda apalm računalnik z GPS notri, da sem prebral nekaj poročil o Če ti je všeč ideja, da ko ga ne uporabljate GPS tracker to samo flip določitvi mesta hrbtni anteno in nadaljevati z uporabo vašega računalnika s palmovo hi -color hi-reselution 1,5 normalne druge dlani, potem ste videli, da ena od teh
je Garmin iQue modelov na http://www.garmin.com/
veliko sreče z acc.ampak mislim, da če se bo uporaba znotraj mesta nato najmanj 1,5 metrov je max Tol.(@ Pol ulice min širina) ali združiti z zanesljivim kartiranje sistem (sem prebrala je eno za nas s prvim Garmin
za iQue)

To ni komercialni to je nasvet

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back