O
Opel_Corsa
Guest
Imam tanke cevi z enem koncu trdno pritrjen na majhen balon.Kaj hočem storiti je, da električni nadzor nad količino zraka, ki gre v in iz balona z zadostno natančnostjo (želim, da bi lahko za merjenje tlaka v notranjosti balona).Ni nujno, da je ventil, ampak je lahko karkoli.
Mislil sem na nekaj podobnega, ki izhajajo iz plute na kovinsko palico, jo vstavite v notranjosti cevi in nadzor nad njegovim gibanjem z korak motor ali kaj podobnega, da bi delovalo kot bat.Ampak nisem prepričan, če je to dobra ideja, saj bi lahko trenje med plute in notranje površine cevi obrabijo eno ali drugo, zaradi česar je znižal natančnosti.Torej, to je drugo vprašanje.
Nekako bi jaz pošteno uvaževati nekaj idej tukaj.Hvala.
Mislil sem na nekaj podobnega, ki izhajajo iz plute na kovinsko palico, jo vstavite v notranjosti cevi in nadzor nad njegovim gibanjem z korak motor ali kaj podobnega, da bi delovalo kot bat.Ampak nisem prepričan, če je to dobra ideja, saj bi lahko trenje med plute in notranje površine cevi obrabijo eno ali drugo, zaradi česar je znižal natančnosti.Torej, to je drugo vprašanje.
Nekako bi jaz pošteno uvaževati nekaj idej tukaj.Hvala.