nastavitev filtra

M

mallelauma

Guest
hi toall
i namenjeni interdigital filter z uporabo enačbe
inthe matthei knjiga vsakem 1 post tukaj tuning postopek
za resonatorju filter in tudi za combline filter tuning
hvala

Na splošno lahko melodijo filter v parameter S, sicer lahko uporabite shorted_circuit tunning techque in kaže skupino zamude tuning techqiue.

hello James Cook hvala za vaš odgovor,
moči vi izročiti mi vse podrobnosti postopka za metode, ki ste jih omenili tukaj
Razumem, da im zelo nov tukaj, ampak imam to storiti.

najlepša hvala !!!!!!

Živjo

Tudi jaz sem težave z iskanjem postaj.Videl sem swanson in Wenzel's papirja in tudi ansoft HFSS predstavitev delavnice, ki jo Dawson design RF, kjer so do kratkega stika resonatorjev vse razen dveh.Potem so ga ročno umerjeni za pravilno resonance in pasovne širine za spenjanje.Za to so namenski pristanišča, v combline resonatorjev.Ne vem, kako to storiti.Kaj sem storil je bila priprava 2D krog na steni takoj po kapacitivne vrzel in razglasil waveport tam.Ali je to pravilno.Please help

Hvala

živjo
to je že tukaj v tem forumu
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=1019473 # 1019473

Nit je bil odstranjen se zdi!Bi lahko prosim razložite postopek

kashyapastron wrote:

Citat:

Nit je bil odstranjen se zdi!
Bi lahko prosim razložite postopek

Da povezava deluje, vendar je najbolj pomembna stvar v tuning, je izkušnja.Poskusite najti Vičan delavca, ki vam bodo pomagali pri prvič.

jamescook wrote:

Citat:

Da povezava deluje, vendar je najbolj pomembna stvar v tuning, je izkušnja.
Poskusite najti Vičan delavca, ki vam bodo pomagali pri prvič.

mallelauma wrote:

hi toall

i namenjeni interdigital filter z uporabo enačbe

inthe matthei knjiga vsakem 1 post tukaj tuning postopek

za resonatorju filter in tudi za combline filter tuning

hvala

Lance_RFdude.com wrote

Citat:

here's reference:M. Dishal, "Poravnava in Prilagoditev sinhrono Tuned več Resonator-Circuit Filters" Proc.
IRE 39, november 1951, str.
1448-1455

Bom poskusil najti papir Dishal je, če bo uspeh, je treba pregledati.
Veliko klasika je težko najti (Pupin, Bode, Kraupp, Smith, ...),

In dejstvo, Im zanimivo v klasičnih dokumentih.

S spoštovanjem

zahvaljujem se vam za odgovor,
eno mesto, da papir tukaj, tako da je zelo koristno, da inženirji, ki čaka, da r

hvala

Dragi mallelauma,

Tuning proces filtra je zelo težko postopek.To je eden od glavnih razlogov, zakaj filtri so tako drage.Ampak, ko govorimo o interdigital filter, še posebej, če je Mikrotrakasta filter na visoko kakovostnih PCB, imamo dobre možnosti za oblikovanje filter, ki ne bo zahtevala tuning sploh.To je pravzaprav glavni cilj oblikovalca ustvariti poceni filter, ki se ujemajo spec.To ni enostavno, ampak mogoče, če imate dovolj izkušenj in uporaba dobre simulacije orodje.Jaz raba večino časa GENESYS M-filter za projektiranje interdigital filtrov in tudi LINC2, ki je presenetljivo dostopni (lahko preverite na www.appliedmicrowave.com) in zelo enostaven za uporabo.Stroški različica Pro približno 400 $.Potem sem prevajanje LINC2 zasnove do Sonnet, ki je tudi poceni program in v 10 minutah ali tako je filter storiti.Moram ponovno poudariti, da to ni enostavno, morate porabiti veliko časa za zbiranje izkušenj.

S spoštovanjem,
RF-OM

Hvala RF-OM, kot vam vsak wordsare res, ampak jaz dont imajo kakršne koli težave pri oblikovanju Mikrotrakasta filter s jasno potrebujejo tuning ..........
vendar mora i filter votlino delati tuning in rabim za svoj projekt, aplikacija, ki je glavni problem thats y im sprašuje, kako to, da prižge tiste votlino krog filtrov palico rabim papirja, ki je prosila CITIZEN ....
, ki je dishal uskladitev in tining filtrirnega papirja eno delovno mesto, ki papirja tukaj plzzzzzzzzzzz
hvala vnaprej

Za votlino filter imate popolnoma prav, in morate to papir.Iščem, vendar še ni našel.

S spoštovanjem,
RF-OM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back