Napetost v razčlenitev komponent RF

G

Gakusei

Guest
Ima kdo kakršne koli dokumente ali svetuje pri izračunu ali simulira napetosti razčlenitev komponent v RF? V primeru filtrov je to zelo dependante na oblike resonančne in dele naprave in lastnosti uporabljene dielektričnih. Jaz trenutno uporabljate za simulacijo CST filtri, vendar niso mogli najti način za izračun največje močjo od mojih modelov. Jaz sem še vedno uporabljajo staro pravilo metode palec, ki sem prepričan, da underates filtri z zelo široko polje.

Hi Gakusei V CST mislim, da jo lahko dobite od 2D E-Field na zaslonu. eden od izhodov je najvišji električno polje v strukturi v volt / meter in njegove daš tudi točke so, da je dodajanje. Torej sedaj, ko veste, vrednost polja v volt / meter ga lahko primerjamo zdaj 30kvolt/cm (da je zrak razčlenitev) uporabite desno enot. (3kvolt/mm: 3Mvolt/meter), od tega info boste vedeli, če ste blizu ali daleč stran od okvare. Ker je normalizirana na "1", tako da se vrednost v watt šele Multiplay jih vhodna moč. ne "^" rgz plas.

Ena stvar, da v mislih je resnični svet napake proizvodnih procesov. Lahko pustite burs in ostrih robov, ki drastično povečajo raven električnega polja. Moral bi imeti te postavke padle v brusni prah ali kislina jedkano za odstranitev teh manjših polmerov učinke. Na splošno bo učinek dušenja kroga Q votlin in resonatorji, da bo dovolj velik, da se razdelitev ne bo prišlo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back