Napetost ravni prevajanje

D

dspcode

Guest
Hočem, da sprejme proizvodnja iz 3.3v cpld in ga voziti ciljne
naprave, ki imajo lahko različne napetosti standardi --
(1/1.8/2.5/3.3/5 volta).Ciljna napetost je na voljo
kot vložek v tokokrog.Tokokroga mora delovati na
20 MHz.Poskušam najti Enostavno vezje (npr. 1 tranzistor
Upori), da bo to.

Slišal sem skupno bazo tranzistor konfiguracijo, s približno
spremembe bo doseganje tega.Prav tako bi moral
biti več kot 10 ns misli prevajalec.

Vsa pomoč je zelo cenjeno.

Poglej Maxim Logic Level Translators:
h ** p: / / para.maxim-ic.com/compare.asp? Fam = bidirtranslators & Tree = Vmesnik & HP = Interface.cfm

Ok, sem poskusil, in je del globe na 20Mhz (glede mojega tranzistor, hehe sbc35)

Lahko uporabi samo en tranzistor in en upor (kot si rekel).Ne vem kaj misliš s skupno bazo konfiguracijo, ampak z uporabo skupnega vira se, kaj sem naredil.

(1v-> 5v ponudbe) |
|
R
|--------- prevedeni output (1v-> 5v)
3.3v izhod ----- N
|
|
GNDOK,
torej R je upor v vrednosti 5k (verjetno popolnoma drugačna od naše, za vas bo tranzistorji razlikujejo).N je bila NFET, in to je.

stvari, ne skrbite ...na krovu kapacitivnosti.Včasih sem 10pf delati to eno, in to bo omogočilo, da znotraj 100 milivoltih za maksimalno velikost pri 20Mhz.Morda misliš, da lahko samo zmanjša velikost je upor priti bliže na vrhu ..., ki ga lahko, potem pa na dnu napetosti narašča tudi začne.Najboljša stvar je vzpostaviti srečen srednje in sledite z inverterjem na novo ponudbo.Potem so vsi srečni.Če boste obdržali kapacitivnosti na krovu spodaj 10pf mora to delo dobro.Upam, da to pomaga!

i uspešno uporabo 74LTX541 ravni zakretač, ki so v 5Vtorerant / outputs

Živjo

glej tudi povezavo
VVV razloženo somthing simillar
http://edaboard.com/viewtopic.php?t=107539&highlight =

Citat:

Ok, sem poskusil, in je del globe na 20Mhz (glede mojega tranzistor, hehe sbc35)Lahko uporabi samo en tranzistor in en upor (kot si rekel).
Ne vem kaj misliš s skupno bazo konfiguracijo, ampak z uporabo skupnega vira se, kaj sem naredil.(1v-> 5v ponudbe) |

|

R

|--------- prevedeni output (1v-> 5v)

3.3v izhod ----- N

|

|

GNDOK, torej R je upor v vrednosti 5k (verjetno popolnoma drugačna od naše, za vas bo tranzistorji razlikujejo).
N je bila NFET, in to je.stvari, ne skrbite ...
na krovu kapacitivnosti.
Včasih sem 10pf delati to eno, in to bo omogočilo, da znotraj 100 milivoltih za maksimalno velikost pri 20Mhz.
Morda misliš, da lahko samo zmanjša velikost je upor priti bliže na vrhu ..., ki ga lahko, potem pa na dnu napetosti narašča tudi začne.
Najboljša stvar je vzpostaviti srečen srednje in sledite z inverterjem na novo ponudbo.
Potem so vsi srečni.
Če boste obdržali kapacitivnosti na krovu spodaj 10pf mora to delo dobro.
Upam, da to pomaga!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back