Napaka v Modelsim - vital2000?

L

lam21

Guest
Pozdravljeni ..:)
Dobim th e naslednje napake, če teče modelsim SE po mestu in pot simulacije iz xilinx
# ERROR:
Couldn't open library vital2000 na vital2000:
Ni take datoteke ali imenika

Kako lahko to rešila?

Dear All i so prenesli Modelsim 6.4c SE in je nameščena na mojem računalniku.I kopirati svoje licence.TXT v svojem imeniku, ampak kadarkoli jaz začeti teči to daje sporočilo

"NE MOREJO Checkout pregledovalnika NECESSORY LICENCE ZA UPORABO MODELSIM Graphical User Interface. VSIM se zapira"PROSIMO LAHKO KDO Pomagaj mi.
NUJNO.

Živjo,

za ključno 2000 problem, mislim, samo modelsim PE lahko podpre VITAL
2.000 celic libaries, preveri različico orodja ....

za licenco problema, in potrebo, da poti za licenco v modelsim licenc čarovnika.preverite v meniju Start-programi-modelsim-licenciranju čarovnika.

pls, Let us know, wht se problem reši, da se enkrat u ..- Keshav

Zdravo Pringle,
Mislim, Ur poskuša z določiti različico Modelsim 6,4 skupaj s licenčni ključ generator MentorKG.exe.Though se ustvari pravilno License pravilno polno licenco ni ustvarila .. sem poskušal debug isti če dobim ve rezultat bo pomagal u.Zdravo lam21,
V Ur modelsim okno v licenčni kartici preveri, ali je VITAL 2000 knjižnica je na voljo ali not.If ni tam potem samo namestite Modelsim 6,1, kot je preprosto na voljo z delovnimi določi

Živjo,
Če pogledaš na ustvarjeni licenco, ki jo opaziš na vrstici 724 ključnih besed vivsim.To je treba vsim.Vendar, ne vem, kako se dela okrog tega.
S spoštovanjem,
L

za izdajo licenc problem samo preveri, ali okolje, spremenljivke so pravilno nastavljena, če uporabljate Windows

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back