Napaka pri branju pri SDF datoteke v PT

Z

zhengyudennis

Guest
Pozdravljeni, sem spoznal to čudno napako, ko z ukazom (read_sdf ****. SDF) v PT. Napaka: linija 9: syntax error na ali blizu znak ")" datoteko netlist in SDF datoteke prihaja iz leonardospectrum. Najlepša hvala!

je nenavadno le, če poroča sintakso napako, medtem ko ni sintaksa napake so prisotni. to ni čudno, da orodje odlagališč izključuje SDF that naredi vaše PT ne, če je neto ime ali je bil tak dampinški ven na način, ki se ne ujema pravilo. ali SDF različica ne ujema. Videl sem ga že večkrat. Ali ste tudi pogled na črto 9 SDF?

je nenavadno le, če poroča sintakso napako, medtem ko ni sintaksa napake so prisotni. to ni čudno, da orodje odlagališč izključuje SDF that naredi vaše PT ne, če je neto ime ali je bil tak dampinški ven na način, ki se ne ujema pravilo. ali SDF različica ne ujema. Videl sem ga že večkrat. Ali ste tudi pogled na črto 9 SDF
v prvih 12 vrstic, so naslednji:? (DELAYFILE (SDFVERSION "2.0") (DESIGN "alu") (DATE "pe 21:57:10 12. november 2010") (prodajalec "Eksemplarična Logic, Inc, Alameda") (PROGRAM "LeonardoSpectrum Level 3") (različica "2009a.6") (Divider /) (napetost) (PROCES) (temperatura) (Časovni okvir 1 ns) 9. vrstica (napetost).

morda SHLD so definicije napetosti, kot sledi: (napetost 0,990000 0,990000 ::) (proces "1,000000 1,000000 ::")

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back