najmanj tehnologije v analogni / RF design

C

Chethan

Guest
Hi all,
lahko nekdo povej mi vsaj tehnologijo uporabljajo v industriji je danes za analog / RF design.Sem slišal, da 0.13um je vsaj za analog / RF design.Je to res?
ima vsakdo storiti vse načrtovanja na analognih / RF tehnologije v manj kot 0.13um.
Mimo vnaprej
chethan

Big velikani delajo na 0.09ľm (90nm), kot tudi .. in je bilo precej več znanstveni članek v zadnjem času pojavljajo v tej tehnologiji ... pa .. kolikor moji podatki goes ... ni zrela tehnologija še ..!

S spoštovanjem

Intel je pred kratkim izdal svojo Pentium čipa v 65 nanometrski tehnologiji,
Njihov naslednji čip se bo v 45 nanaometer sredine leta 2007
in v letu 2009 so r bo javnost čip v 32 nanometrski tehnologiji, glede na barje pravo.

Vendar se je večina drugih družb, ki delujejo na 90 nanomete tehnologije.

vijay

Objavljeno isto v drugi niti ...
65nm CMOS se uporablja v RF.Njena še vedno v fazi researchy.Ljudje so neposredno skokoma od 0.13um do 65nm ne delaš veliko delo na 90nm.Razlog je, da je dobava luščenje, tj o zmanjševanju poteza od 0.13um do 90nm, napajalna napetost gre navzdol od 1.8V do 1.2V, ampak od 90nm do 65nm oskrbe ostane na 1.2V.Tako so stikala bolje videl na videz brez dodatnih stroškov.

Ali je frekvenca utripanja kotu hrupa na 65nm višji od pasovne širine za večino standardov komuniciranja?Torej med 10-50MHz, odvisno od velikosti na napravi.

Ali gm spremenljivost minimalnih naprav dolžine okrog 50%?

Je premik napetosti praga po 1year in 70 ° C 10-20%?

Kdo modeli vse te posledice?

Kdo skrbi za te učinke ter v oblikovanje protiukrepe?

Kdo porabiti veliko denarja v oblikovanju in za 1M $ masko iz?

Kaj je prednost pred 130nm/180nm?

Ali obstaja 16bit 10GS / s pretvornikom narediti počitek v 65nm digitalno?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back