C
cheneyliu
Guest
HI Vsi: Jaz sem Cheney iz Shenzhen podjetja DM PCB. Smo strokovnjak PCB tovarne na Kitajskem. Prisotni: 1: proizvodnja površino 10.000 kvadratnih metrov 2: več kot 600 delavcev, 3: certifikati 0F ISO9001: 2000, ISO14001, UL. To lahko storimo: 1: 1-22 plast 2: 0.1mm luknjo velikosti, 0.1mm line mesto / širina 3: HAL, LF HAL, OSP, Immersion zlato, Immersion Tin, Immersion srebra in zlata prst zaključna. 4: Special: HDI, visoko frekvenco, High TG materiala PCB, Imamo tudi majhno proizvodnjo materiala aluminija PCB 5: Izdelki območje: Naša PCB pogosto uporablja v raziskave in razvoj, preizkušanje in komunikacije, zdravniške preglede, letalstvo, industrijske in visoke šole področjih. Feature: Mi speciazed v prototip, hitro-turn in majhnih količin PCB-srednji trg, Nimamo minimalno zahtevo, da količino. Najboljša kakovost, hitro časa in zelo konkurenčno ceno bo nam, da bo vaš najboljši dobavitelj PCB na Kitajskem. Kontakt: Spletna stran: www.dmele.com E-pošta: cheneyliuliu@126.com Skype: cheneyliuliu MSN: cheney.liu @ hotmail.com Cheney