nadzor nad releji

S

saowaluck

Guest
Zdaj, jaz sem učenje o releje.Rad bi dobil podatke o rerays maja se je dokumente ali spletno stran ali vaš suggest.Thank vas.

Jaz bi sujest, da ko prideš, da si kupite realays študija lista več kot je mogoče najti v njih kot kjerkoli drugje.

Barrybear

Relays so za preklapljanje, edina stvar, moramo vedeti, kaj je tip relejev se lahko uporablja kot ena pole en vrgel, SPDT, DPDT ...., in tudi napetost taka, kot če za uporabo na področju energije electronice, analogni , mikrovalovna, na ta način razlikuje

Relay ni tako zelo zanesljivi element v mikroelektronika, kjer lahko zgradite boljše stikala z drugimi sredstvi in hitreje.Relays bolje razumejo v avtomobilske aplikacije.

Amjad omenjeno besedo mikrovalovni pečici.Relays se ne da zelo veliko na vseh uporabljajo v mikrovalovni pečici.Zmožnost mikrovalovnih, da preklopite vklop / izklop, je zelo počasen primerjavo hitrosti mikrovalovna vezja želijo.

Omron rele (www.omron.com) je dobra.Ampak standard rele so bandwidth premajhen.Za visoke hitrosti apllication Predlagam uporabo semi_relay, da hitreje in zanesljivo

Kam želite uporabiti releja? Na PCB?Za preklapljanje 230V ali več?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back