Naduzorkovanje - vprašanja

G

Girly_girl

Guest
kaj je prednost uporabe Naduzorkovanje v OFDM modem? in zakaj jih uporabljamo? je drugi pristop, ki uporablja DAC? Kako Naduzorkovanje dejavnik vpliva na podatke?

Hi, nisem povsem prepričan o OFDM, vendar z Naduzorkovanje boste povečali simbol tečaja. Da bi dobili natančen odgovor boste morda, da nam poveste, kje Naduzorkovanje pride (pred IDFT, po njej, itd.) Če je upsampled iDFT izhod, je lahko za zmanjšanje inter-simbol interference. Če nisem mešanje okrajšave v celoti, potem DAC pomeni digitalno analogni pretvornik, in se uporablja za pretvorbo digitalnega signala (v tem primeru iDFT izhod, najverjetneje filtrira postavljeno kosinus filter) za analogni signal, da se lahko mešati z vašo nosilne frekvence. Če je moja domneva (Naduzorkovanje po iDFT) je pravilen, nato pa so podatki popolnoma uneffected, samo simbol stopnja višja, je odvisno od vas Naduzorkovanje dejavnik. Na splošno: podatki nikoli ne smejo biti drugačna po Naduzorkovanje, to je samo tam na večjo frekvenco vzorčenja (in če ne filtrirani po Naduzorkovanje s podobami original signal) meni, Andreas

hvala lepa .. ur predpostavka pravilna .. Hvala u.. Jest moje Naduzorkovanje faktor je 1 .. zato se nič ne spremeni .. Hvala veliko Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back