Načrtovanje dipol antena

M

madhu14365

Guest
Hi želite design dipol antena 0,7-3 GHz .. lahko kdorkoli prosim pomoč mi jasno kako naprej .... in post me nekaj koristnih povezav, ki pomaga pri oblikovanju ..

[Url = http://www.jpier.org/PIER/pier.php?paper=0601201] PIER Online - Oblikovanje Double Dipol antena z Okrepljeno Uporabna Promet za [/url] Širokopasovni fazni Prošnje

dipol antene so ozek pas. med 0,7 ans 3 GHz bandwitdh je široka za dipol anteno. za povečanje pasovne širine dipol antena je polmer valja mora biti debel, vendar altougt to ne more ve širok pas. Če načrtujete dipol antena uporabljajo CONI namesto valja se lahko širok pas

hi, kakšno dipola u želiš? Mikrotrakasta ali načrtovalec anteno? pomolu, da papir ni dipol anteno in to je in LP CPW antena za širokopasovni dipol u anteno, da je treba tehniko, ki sezgyno rekel v zadnji post

rabim Mikrotrakasta antena ... lahko prosim post me nekaj uporabnih povezav za oblikovanje ...

z uporabo Mikrotrakasta dipola antena ne morete pridobiti širok pas. če želite, design na tiskano vezje, uporabljati anteno bowtie lahko pridobite širok pas.

hi Madhu nikoli nisem videl dipol antena za to vlogo in dipolom design Mikrotrakasta lahko nemogoče za to iskanje frekvenc, ampak jaz in če sem našel pravi u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back