n + poli salicide povezava (snp_rfb)

B

bluesy

Guest
Hi, obstajajo 3 terminal za upor, kjer ena je minus, je še eden plus na dveh koncu upor, vendar moram priključite na sredini terminal na tla. kaj naj dodam, da bi upor povezavo do tal? dodam poli stik za vzpostavitev povezave do tal, vendar ne moremo mimo work.I LVS. Ali kdo mi lahko pomaga? hvala

Izgleda, da je na svoj upor (p-) substrat. Tako s svojim 3 rd terminal potrebuje p + pipe (p + substrat stik).

Oprostite, jaz dont resnično razumejo. kako naj naredim poti? je, da dodam stik in se povežejo s kovinskimi??

morate dodati ptap na vašem p podlage in ga priključite na GND. Vendar pa je vaš substrat običajno povezan z GND. Tretji terminal je potrebno za modeliranje parasitics, vendar ne gre za "dejanske" terminal.

je, da sem samo ustvariti primerek ptap v podlago ali ne? Jaz sem z uporabo 0.13um tehnologije, vendar ne najdem ptap / ntap v library.is, da dodajanje M1-Psub? i je dodala vendar pa kaže še vedno ni pravilno priključen. Kaj naj naredim? Najlepša hvala za vašo pomoč

Oprosti, jaz sem še vedno zmedeno, model, jo uporabljam, je snp_rfb (n + poli salicide) in je mogoče subtrate za upor je P-?? je n-je substrat za P + Poly Salicide?

Model i uporaba je snp_rfb (n + poli salicide) in je mogoče subtrate za upor je P-?? je n-je substrat za P + Poly Salicide?
doping polarnost poli salicide nima nič opraviti s silicija doping spodaj. Kot Braski je ugotovil, [URL = "http://www.edaboard.com/thread237249.html # post1013748"] nad [/URL], 3 rd terminal samo za modeliranje parasitics, zato mora biti povezana z silicija plast pod upor. Če je n-substrat -, ko je bilo navedeno zgoraj - (ali n-dobro), ga povezati z običajno N + pipe, ki ga uporabljate za povezovanje večino vaših organizacij za vodenje projektov tranzistorjev, morda imenovan M1-Nsub (ne vem Kaj je njegovo ime v vašem procesu). Če se upor nahaja več kot p-substrat, ga povezati z običajno P + pipe, ki ga uporabljate za povezovanje večino svojega NMOS tranzistorji, morda imenovan M1-Psub, kot ste je navedeno zgoraj. HTH! erikl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back