MY DSP LAB!

E

eltonjohn

Guest
Je skoraj READY zdaj.!..Potreboval sem DSP PEDAGOŠKO okolje
Če bi lahko primerjam. DSP procesorja in FPGA implementacije
Odločil sem se za uporabo XILINX Ti 6000 in orodij, saj INTERFACE zelo lepo z MATLAB ..
Po tolikih Problèmes Compability to jutro vse deluje
Tukaj so MY LAB TOOLS

MATLAB 13 & SIMULINK 5,0
XILINX ISE 6,1
Xilinx SysgenEval6.1 (core GENERATOR)
Ti je CODECOMPOSER STUDIO 6000 2,1
Tis's DSK6000 DSP ocenjevanje BOARD ~ 400 $
Systemview By ELANIX

veliko kava in čokolada tablet

moj prvi projekt bo primerjati izvedbe izenačevalnika GRAPHIC za audio aplikacije!
Druga bo študija spektra análisis v obeh metodologijah

Iščem
GENERATOR kodo ANSI iz Adaptlib
Th M-link možnost za Systemview
DSP in Logic knjižnice za SytemView

Hi eltonjohn,

Jaz sem izkušen Matlab uporabnika, vendar nimajo veliko izkušenj pri izvajanju algoritmov DSP z DSProcessors.Ampak nisem nov v firmware ...firmware ima več projektov.

Bil sem tudi popotovanje, če je mogoče razviti algoritme v Matlab / Simulink in, kot so ciljno usmerjeni na dejanske strojne opreme.Zdi se, da vi že veste veliko več v zvezi s tem.Ali se strinjate z mano, če je to vrsto obdelave deluje dobro za vas.Ali je oznaka C, ki jih Matlab RTW dobre / najboljše dovolj?Ali matlab povezavo CCS koristen.In kaj si ti meni o integraciji Xilinx v tem laboratoriju DSP.Ali uporabljate jtag tekmec ali samo pod pogojem, RTOS od TI in CCS.

Hvala vnaprej!
Dora

HI Dora:

Poslušajte FRIEND jaz ne morem odgovoriti, vam prav zdaj o podrobnostih kode PRIDELANE z RTW ..Nisem še začela EVALUATION,, Ampak jaz sem zelo vesel s svoj set-up sem naredil nekaj primerov s Simulink .. in vsi pripravijo in prenesete v svoj c6000DSK board ..in izvaja zelo nice.But zagotovo jaz vas bo objavljen na tem področju, je,
RTW Simulink's proizvaja blok kode C za vsako funkcijo ..Rad bi videl točno kako je to storjeno in kakovost kode PROIZVEDENI ..
Vendar pa lahko rečem, da vmesnik MATLAB in CODECOMPOSER je zelo dobra
Čakam zdaj za zadnje revizije Codecomposer. In Ise6.2
Vidiš moj interes je, da synthetize različice programske in strojne opreme primerov in analizirajo cene in zahteve FPGA in DSP pristopi tako visoko in nizko END c6000 CPUs konec C2000.
Zato vas bom objavil ..

Hi eltonjohn,

Zahvaljujemo se vam za odgovor!

Jaz sem šla svojo pot in poskusite matlab CCS.
Jaz sem ciljanje relativno majhnimi stroški fiksne točke DSP c5509
Najverjetneje.Moja trenutna uporaba je prstni odtis priznanje.

Še vedno dont življati Started KIT, vendar bom za oblikovanje majhnih board
- Verjetno samo na to DSP sčasoma nekaj pomnilnika

Zanima me pri izvajanju DSP na CPLD / FPGA, vendar mislim, da trenutno ni primeren za moj projekt.Če imaš nekaj zaključkov prosim.

Torej, najverjetneje bomo možnost, da si nekaj zamisli med pot

Če imate težave (zlasti nekatere težave teorija DSP), bom z veseljem poskušali pomagati vam!

Dora

Poskusil sem selijo iz CCS 2,1-2,21 in vse pekel!

MATLAB je EMBEDDED cilj za TI C6000 nekako ne more najti API BIOS!.. torej si se potrudil, da v svoje spletno mesto za podporo dobim idejo PROBLEM. prenesete s obližev ..NOW NOTHING WORKS ..kaj PAIN!
Ti dve podjetji MathWorks in TI prihajajo do novih revizij izdelki ..in ni sinhronizacijo na Združljivost med njimi! ..Podpore mesta so dobili zdaj poln vprašanj ..bewteen vse različne kombinacije njihovih dveh izdelkov ....Če smem dodati več spremenljivk ..kot INTEGRACIJA of Sysgen in NEW ISE6.2i z matlab
BOY .. bom soočil eksplozivna kombinacija MOŽNOSTI problemov .....!!!
KAJ MESS!
Vse zamisli o tem, kako se ukvarjajo s tem!

Hmm

tako da je kombinacija R13 2,1 CCS deluje

Eltonjohn, v R13 je vključen ver link CCS 1,0
trenutni Matlab CCS povezava je 1.3 (vključen v R13sp1)

Verjetno imajo določene težave v zadnjem času nekaj ...

Pravzaprav, kaj je uradno mnenje MathWorks?

s spoštovanjem
Dora

Ok sem dobil skoraj vse delajo!

ISE 6.2i deluje bolje, z MATLAB in Simulink orodij in
I so prenesli tudi sysgenEval6_1.Je samo za 60 dni demo. Ampak jaz ne razumem, jaz izbrisati staro napravo, in to novo začeti znova 60 dni ..!.. Ummmmm lahko ...
Zdaj sem na tem, da poskusite codecomposer 2,21 .. in MATLAB in zagnati nekaj primerov v vozilu C6711dsk ...
Ok sem že tam ..

Prav tako sem na dodano vissim ..To je velik SOFT hitro do matematičnih Modeling ...Edina stvar, ki se proizvaja samo koda za C2000.
No FPGA je res všeč, da je stvar!No verjetno v prihodnosti!

HI Dora

vsa dela zdaj. Vendar sem moral vrniti k ccs2.1
i doda chipscope 6,2 .. in nova FPGA VIRTEX krovu II pro LC iz Memec z ADC adquisition hči krovu P160 format ..

Hotela sem memec sporočam, da ima FPGA teh komisij o prodaji za $ 149 free atendance na seminar, ki prihajajo v vaši bližini.

Mislim, da je to najboljši in najcenejši FPGA krovu na trgu

Naslednji korak je dobiti dobro knjižnico DSP IP's

hi eltonjohn
je ta model DS-KIT-2VP4LC-NE?
kako bargin to ceno?149 eu ali nas $ $?Seznam cena je 195 us $.
imajo tudi poceni Spartan-3 EVB, 175 us $.

rdgs

HI FRANKFAN
Ne vem, če imajo ta seminar stvar dogaja v Evropi
vendar pa se izkaže, da v ZDA lahko dobite, da odbor, ki ga omenja
149 $, če boste udeležili seminarja!

Tukaj je INFO:
http://www.insight.na.memec.com/cgi-bin/bvutf8/memec/scripts/local/manuDetailArticle.jsp?catPath=/INSIGHT/AMERICAS/UNITED_STATES/MANUFACTURERS/XILINX/NEWS&Manu=10205&isDetailPage=true&EDOID=208922&Div = INSIGHT & Reg = AMERIKE & Country = UNITED_STATES & Lang = SL & PnACountry = UNITED_STATES

na zdravje

Pravkar sem Added novo orodje, da lahko laboratorij. AccelFPGA ..to orodje je velik
Je zelo podoben SISTEM GENERATOR, ...trdijo, da je bolje ...
je zelo čist drugače ustvarja testbenches za MODELSIM ..Zato si veliko bolj straightfoward

Hello All,

Rad bi, da vas obvestim, da je približno MathWorks razglasiti novo
7 Matlab in Simulink 6.Najverjetneje bodo ustvarila novo izdajo.

Pomembno (za nas), nova funkcija v to izpust je "Link za ModelSim"
Preverite http://www.mathworks.com/products/modelsim/

na zdravje!
Dora

Ogledate si lahko to povezavo.je koristno, Simulink DSP:
http://www.elanix.com/html/data_dsp.asp

Halo vsi, sem se šele nedavno uporabili kombinacijo CCStudio in Matlab / Simulink.Rad bi rekel, da je res neverjetno.Ustvaril sem svoj model v Simulink in ...Imam skoraj popolno C kode v CCstudio vožnjo.Skoraj učinkovito, vendar včasih to ne nekaj čudno.Če načrtujete vaše Simulink model pravilno boš imel veliko bolj berljivo kodo, zaradi berljivo je dovolj, saj bo dodali komentarje za vsak blok konverzijo.Toliko uporabnik nastavitev, ki jih lahko costomize svojo kodo generacije.
Slaba stvar je, da ne ustvarja vloga temeljila na DSP BIOS II, ki je moj cilj RTOS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back