Multi-vhod XOR Gate - načelo?

Z

zeeshanzia84

Guest
Pozdravljeni, sem rabil vedeti to v šoli, vendar ne more spomniti zdaj. Vem, da dva-vhod XOR vrat daje veliko izhodno ko vložki so različne. Ampak, kaj pa multi-vhod XOR vrat in XNOR več vhodnih vrat. Vsaka pomoč bi bilo veliko uvaževati.

Ne verjamem, da obstaja taka vrata. Ko kaskado XOR vrata (kot kaskadno 2-vhodnih finim in najbolj oddaljenih regij), dobite paritetni generator / skladiščnik.

Št dejansko ne obstaja. Spomnim se, ko ga je študiral v mojem LOGIC OBLIKOVANJE IN preklopne teorije predavanja! To bodisi poda visoka, ko ne. z vzponi na vložke je še, ali (in to je, če sem zmeden I), ko ne. od lows na vhodu je še.

Daje 1, kadar je ODD število vhodov na visoki ravni logiko. XOR preprosto dodaja vložke, brez izvajajo.

Zdravo, lep predmet zares. Tukaj je predlog dobil od google za "multi vhod XOR" nanašajo, https: / / users.cs.jmu.edu/abzugc...ADUATE/New/Points-to-Ponder-for- Teden-1.doc Kot je na dokumentu, multi vhod XOR izhoda visoki ko njegov vložek je čudno število vzponih in vnos Multi Xnor rezultati zelo visoka, ko svoje vložke vsebujejo sodo število vzponi. Očitno je, multi vhod XOR je Tudi pariteta generator in Xnor paritete Odd generator. Nekatere kako intuitivevly sem še vedno mnenja, da bi bilo več vhodnih XOR opredeljen kot negativen detektor logiko naključje. Morala bi proizvedeni izhod visoko, če in le če je eden od vhodov je visoka. Mimogrede, ni nobene logike za to funkcijo? S spoštovanjem, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Pozdravljeni, z več vhodi in XOR (liho pariteto checker) logični element je prisoten kot gradnik v programirati logična vezja. V grafični prikaz sintetiziranih logike (tehnološki načrt), več vhodnih vrat XOR predstavlja to funkcijo. Omenjeni negativen naključje ali one-vroče checker pomeni bolj zapletena logika kot n-XOR, vzrok je ni mogoče zlahka fazah. Ali še ne vidi nobene simetrije lastnosti te logike. Raje bi "razbrati" je iz malo HDL zanke štetjem, mora biti prevajalnik izbrati izvajanje. Regards, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back