MPLAB in CCS PIC-C integracijo vprašanje

R

Regnum

Guest
V simulaciji / debugging razvoj načinov, je MPLAB 6.x sposoben slediti izvorno kodo zgrajena z integriranim prevajalnik CCS PIC-C? Thanks

Yes. Vendar boste morali pravilno ICD2 Microchip. CCS je ICD-S ima svojo IDE za razhroščevanje.

Imam CCS PICC v3.187 integriran v MPLAB v6.60 Potem ko poskuša pripraviti projekt, sem dobil naslednje sporočilo: ". Preskakovanje povezavo korak Niso vsi vgrajeni viri uspešno BUILD FAILED [datum]", tako, preverjanje mapo projekta, sem zavedajo, da je CCS PICC pravilno ustvarjen COF, HEX in vse druge zahtevane datoteke, vendar MPLAB ne pozna, če mi jih uvoza z roko. Kaj je razlog takšnega nenavadnega obnašanja?

Tudi jaz se uporablja PICC 3,187, vendar z MPLAB 6,50. Moje kompilacijah dela v redu. Ampak ročno uvoz hex datotek je še vedno nekaj, kar moram storiti, ko sem se uporabljajo za program, s pomočjo picstart.

Katero različico MPLAB ste uporabili? Lahko se boste morali zagnati Mplab6 plugin CCS.

Hai sem doživela enak problem. Get MPLAB plugin s strani CCS. picstudent

Jaz osebno našli ICD-S programsko opremo CCS, da bi bolj priročno orodje. Samodejno ročaji preklapljanje med UC način programiranja in način izvedbe. Nobene potrebe ni, da gosli vse kable, sploh v času razvoja.

Sem že rešil. Nekaj uporabnikov mi je povedal, da so soočajo z isto težavo, tako da tukaj je rešitev: V MPLAB v6.61, da pogled na "Project / Select Language Tool Suite" meni. Tam boste našli dva različna jezika, suite možnosti za prevajalnik CCS: prvi je "CCS C Compiler", drugi pa je "CCS C Compiler za PIC12/14/16/18". Samo izbral zadnjo možnost in problem bo izginil. S spoštovanjem, Regnum

za MPLAB 6,5 in več, morda ne bomo mogli rešiti problem z zgoraj navedeno metodo, ne da plugin MPLAB s CCS, po mojih izkušnjah. Picstudent

za MPLAB 6,5 in več, morda ne bomo mogli rešiti problem z zgoraj navedeno metodo, ne da plugin MPLAB s CCS, po mojih izkušnjah. Picstudent [/quote] Prav imaš, CCS plug-in, je sine qua non, če pa ste izbrali prvo možnost suite bomo to ne uspe, tudi s plug-in nameščen. Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back