mp3 GSM modul

Y

yazou35

Guest
Zdravo,

Želim uporabiti GSM modul z mp3 bralec strojne opreme.Nimam izkušenj z GSM modula.Večina GSM moduli imajo UART vmesnik.Želim vedeti, če sem lahko dobil gsm stisnjen podatkov glas ga pošlje mp3 snemalnik, da ga evidentira.Bilo bi preveč lepo, če i lahko preberete mp3 datoteko in jo pošljete preko GSM.

hvala za vašo pomoč.
Yaz

tudi moj dragi prijatelj poskusite razmišljati o prenosu podatkov z uporabo GSM mobilnim telefonom.

Želim, da bi malim vozilu z GSM modula in mp3 snemalnik čitalec.Ne morem kupiti GSM telefona v majhnih količinah (1000).GSM telefon prodajajo kot dragi in zapleteni Developpement platformo.I morajo imeti možnost, da spremenijo GUI na telefon in celo v GSM telefon nisem sur da morem prebrati zvočne tok preusmerili, da bi mp3 strojne opreme.

Ali ti veš o prodajalcu GSM telefon z Developpement plateform?

O vašo poizvedbo, lahko predlagamo, da uporabite modul GSM, ki temeljijo na ARM CPU in Flash ROM.
Lahko uporabite ARM, da se vaš UC in uporabo bliskavice, da vaš S / W, morda je vam lahko pomaga, da prihranite stroške.
Kot vem, lahko poskusite, da se sklicuje
na Wavecom GSM modul, spodaj je njihova spletna stran
http://www.wavecom.com

Živjo.Hitrost uporabniško kodo na Wavecom ARM CPU moduli 1-6 MIPS samo.

S spoštovanjem.

Zahvaljujemo se vam za vaše odgovore.

Moj problem je ne hardawre ton vmesnik GSM modula.Sem že ARM in strojne opreme, ki lahko predvaja mp3 in zapisa mp3 na kartico MMC.Želim vedeti, od gsm modul (wavecom ali drugi) lahko neposredna (stisnjenega) audio stream do moje hardawre.

Pomoč,
Nihče je že uporablja GSM moduli in mi lahko pove, če lahko dobim zvočnega toka iz teh modulov?

hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back