motornih nadzor

M

Mexx

Guest
hii
i am uporabljate dve kolesi za mojo daljinsko cntrolled car.for to im uporabo PIC16F87X za nadzor motor.can kdorkoli pomoč mi z logiko / tokokrogov in kodo za controllling na motor.i jaz ne uporabljajo katero koli vrsto senzorjev.

Mexx

živjo,
katere vrste motornih so v uporabi?

dc motor: (običajno uporablja) in potem lahko povežete H mostu ic ali gradnjo enega za enostavno naprej in nazaj nadzor avtomobila
Stepper motor: Tukaj u potreba voznik krog, ki je preprost tranzistorski pogon za tuljava vzbujanje.

V enosmernega motorja u'll se ob manj natančen nadzor, vendar v Stepper motor u'll biti ob natančne kontrole, in u se lahko odloči za korak velikost tudi.

Ampak z Stepper motor u'll se uporabljajo 4 I / O linij in 2 samo v dc motor (ampak i dont To mora biti problem s 877)

Sam

Če uporabljate brushless DC motor.Obstaja vezje diagram in kodo za pic16f877 o mikročipi "site: www.microchip.com

poglej to stran!

sam_manchali wrote:

živjo,

katere vrste motornih so v uporabi?dc motor: (običajno uporablja) in potem lahko povežete H mostu ic ali gradnjo enega za enostavno naprej in nazaj nadzor avtomobila

Stepper motor: Tukaj u potreba voznik krog, ki je preprost tranzistorski pogon za tuljava vzbujanje.V enosmernega motorja u'll se ob manj natančen nadzor, vendar v Stepper motor u'll biti ob natančne kontrole, in u se lahko odloči za korak velikost tudi.Ampak z Stepper motor u'll se uporabljajo 4 I / O linij in 2 samo v dc motor (ampak i dont To mora biti problem s 877)

hi sem

Jaz sem z DC motorjem in bo delal s H-mostom circuit.can u izročiti mi je koda za krmilni motor iz PIC16F87X.i sem tudi načrtovanje za avtomobilsko wirless. Za to sem vložil infra rdeče oddajnik sprejemnik. vendar v tem i HAV, da alinged oddajnik in sprejemnik v isti vrstici, ki je problem.can u predlagamo mi nekaj drugega.

Sam

Jaz sem z DC motorjem in bo delal s H-mostom circuit.can u izročiti mi je koda za krmilni motor iz PIC16F87X.i sem tudi načrtovanje za avtomobilsko wirless. Za to sem vložil infra rdeče oddajnik sprejemnik. vendar v tem i HAV, da alinged oddajnik in sprejemnik v isti vrstici, ki je problem.can u predlagamo mi nekaj drugega.
Sam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back