motornih nadzor forum?

S

seyyah

Guest
Ali veste, katero koli forume (dobri forumi), povezane z motornimi nadzor?

seyyah wrote:

Ali veste, katero koli forume (dobri forumi), povezane z motornimi nadzor?

Strinjam se s solvarg ...Nowsaday večina sodobnega motornih pogonov so nadzorovane v elektronski obliki, in zato morajo biti povezani s tem forumu.

Ja lahko.Ali bolj na splošno močnostna elektronika oddelka je mogoče odpreti.Ampak sem že omenil o natančnejši forum.Mislim, forum, kjer bomo našli strokovnjake.Mi veliko koristi od elektroda, ampak mislim, da ni dovolj ljudi (tudi ni dovolj zares izkušeni ljudje), katerih interes je motorji ali močnostna elektronika.Bolj splošna sodišča, ki lahko zajemajo teh osebah je industrijski forum.Ampak tudi, da forum ni dovolj aktivna.Vendar se lahko z začetkom novega foruma, povezane s temi subjekti se lahko dejavno in koristno dovolj časa.

Živjo

Zakaj je ni mogoče razpravljati o motornih nadzor in avtomatizacijo v "Industrial, robotiko in avtomatiko foruma"?

Strinjam se s tem ni bilo veliko vprašanj ali razprave v ta forum, vendar razlog je predvsem, da večina članov nima ali malo interesa na tem področju (morda).

Z razpravo in sprašuje / odgovarja na vprašanja tukaj ljudje videli, da lahko dobite pomoč in morda celo več ljudi zanima za to zanimivo področje.

To je moja osebna opinnion, da s preveč subforums je težko upravljati in tudi najti informacije.

Če boste obdržali vaše razprave v eno temo (če je isti predmet offcourse) Mislim, da bo kmalu napolni z zanimivo razpravo.

Izgleda, da obstaja že tri zainteresirane člane sem že,
/ Cl
Last edited by Cluricaun
11. oktober 2004 19:11; edited 2-krat v skupno

Če imate posebno nalogo v mislih za enosmerni motor
in ne more priti prav i bet nekdo na tanke forum lahko dajejo pravico nasvet.

Cluricaun wrote:

ŽivjoZakaj je ni mogoče razpravljati o motornih nadzor in avtomatizacijo v "Industrial, robotiko in avtomatiko foruma"?/ Cl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back