MOSFET z mikrokrmilniška

K

krunal_299

Guest
Helo vsem!
Lahko poveste, kdo mi to vreme, da je mogoče voziti MOSFET neposredno mikrokrmilniška pristanišče zatiči ali ne?
Če ne potem, kaj je vzrok in kakšen tip vmesniška vezja shuold se uporablja?

Hvala in regads!

Iskanje o logičnih ravni MOSFET.

Kot primer ...
http://www.irf.com/whats-new/nr060209.html

Ali s pomočjo Googla:
http://www.google.it/search?hl=it&q=logic stopnja MOSFET & meta =

Obdrži tudi v mislih, da ste se, da preverijo svoje trenutne zmožnosti opravljanja izhodno pristanišče, MOSFET hitrosti se nanaša na najvišji tok, lahko ste jo sposobni zagotoviti, da je MOSFET vrata v impulzni način, če je to problem enostavno uporabo MOSFET voznika, če hitrost ni pravi problem Mislim, da lahko stikalo MOSFET neposredno z uporabo UP pristanišče.S spoštovanjem
Powermos
Last edited by TekUT
10. julij 2008 16:20; edited 2-krat v skupno

Prepričajte se, da je logika mosfets so združljivi 3-5v.Nekateri zahtevajo višje napetosti od tega, 7v navzgor je tipičen.Tam je veliko njih, šele odjaviti se spec listi prve.

Zdravo
Obstaja majhna vprašanje v neposredni voznikov.
Saj ne more voziti High strani N-Channel izboljšavi MOSFET.Toda visoki stran P-Channel ni problem.
To pride v priročni v H-mostu voznike.
Upoštevajte tudi, da mala signal N-Channel izboljšanje mosfets zahtevajo, da so vrata Tekoči & napetostnih mej.Torej jo lahko preuči majhen upor v seriji s Gate od mikro.
Če imate zelo hitro mikro ali so visoke napetosti hrupa injiciranje v PCB morda menijo dajanje dodatnih kondenzatorjev.To bo zaščitilo FET iz že pogrešam sprožil.

Veliko sreče!

Citat:

lahko obravnava majhen upor v seriji s Gate od mikro.

Hvala, ker ste vsi vi!

kjer lahko najdete osnovne informacije o vozniških MOSFET tehnike, značilne parametre kot GS prag napetosti, leaksge trenutne itd?
Vse dobre knjige ali uporabo ugotavlja?

S spoštovanjem!

Najdete jo na www.irf.com (vendar obstajajo številni drugi viri).

lahko vozi pa praktično ni priporočljivo.
vmesnik vezje, ki vas sprašuje, je le z uporabo IC 74LS245 pufra potem BJT, nato MOSFET, ki bo omogočil veliko sedanjih če to zahtevajo vodenje vašega vezje popolnoma varen.

helo

uporabo nekaterih pogonov ic ali podobnih ncp5111 ir 2111

hvala

Hvala za vse zadnje odgovore od vseh vas ....
Drugo vprašanje v zvezi s tem isuue je:
V bistvu, MOSFET je napetostno usmerjenih semiconducor naprave (ne všeč x'sistor, ki je trenutni nadzorovana oseba), da je obstaja potreba, da se zagotovi najmanjšo količino nekaterih sedanjih na vrata, da v celoti pogon MOSFET?

kakšen bi bil učinek sedanjega incresing na vratih MOSFET?Ali bi MOSFET preklopom hitrosti hitro?

V nekaterih ckt je, da sem si ogledal seriji upor iz mikrokrmilniška pristanišče pin na vratih MOSFET, kaj so lahko vzroki za to?

Regards!

Najboljša možnost je, da iščejo logične ravni autoprotected mosfets, VNP7N04 ali podobno vrsto.Mi uporabljamo te naprave neposredno povezane s Pics itd, brez dodatnih sestavin, ni problema.Št zanesljivost pri vseh vprašanjih.

Kar se tiče vašega vprašanja,
Št znatne sedanje potrebe, da preklopite
Preklopne hitrosti je v glavnem vpliva vrata kapacitivnosti, teoretično dodal vrsto upor bo počasi navzdol, verjetno Navada storiti veliko, čeprav v praksi.To je ponavadi upor za omejitev toka, ki lahko poškoduje napravo.Najboljše, da se glasi podatke četudi.

A upor na MOSFET vrata ponavadi uporablja za ta namen:

- Upočasnjujejo stikalo zavijete na in nato izklop, da se prepreči EMI (povračila za razpršila povečanje moči)
- Nadzor Neželjeno oscilacije, ki se pojavijo med uhajanja induktivnost od vrat vožnje in MOSFET vezje vhodni kapacitivnosti

S spoštovanjem
Pow

Zdravo vsem, želim preskusa (za prvič) uporaba se merilnik pospeškov (ADXL330 od Analog naprave), ki jih je MSP430.Ta naprava zahteva 320uA.Ta trenutna je preveč za moje baterije upravljajo uporabo.Torej, odločil sem ga vklopite za 1 sekundo in 15 sekund, izklopite.Za to sem se odločil za uporabo MOSFET tranzistor, ki jih nadzorujejo MSP430.Hočem pomagati, da bi na ta majhen krog.Mislim, da je MOSFET vrata se lahko priključi neposredno na MSP430 pristanišča z 1M upor iz tega pristanišča na terenu.Moči do pospeškov mislim, da bo prišel od Odsesajte terminala, ki ima 1 K resitor na napajalnik.Vir gre za groung brez upor.Ko mikrokrmilniška pošlje 0, MOSFET stikala izklopite in pospeška prejme moč suppliy iz možganov.Ko mikrokrmilniška pošlje 1, MOSFET stikala vklopljena in pospeška sprejemnik ni moč - Padamo.Je to res?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back