Monopole z HFSS

P

pollop

Guest
Živjo

Jaz sem poskušal model preprosto monopole z ravnino tal z uporabo HFSS.Jaz sem težko vstaviti vzbujanje.Poskušal sem različne kombinacije, tudi tekoč skozi primer sondo UHF, vendar še vedno ne sreča

Je kdo tam zunaj pripravljen pošiljati mi hfss datoteka monopole z ravnino tal?Ali kdo sposoben iti skozi to korak za korakom, kot jaz sem začetnik?

Hvala vnaprej

to je vzet iz doc jmaybe bo pomagal u
V projektu raziskovalec, z desno tipko miške kliknite
Vzbujalni -> Assign -> Lumped Port.
Ime pristanišča viru in pustite privzete vrednosti za impedance.Kliknite
Naslednji
Z miško, postavite kazalec na spodaj center pristanišča.
Snap Ansoft je značilnost je mesto kazalca, ko uporabnik pristopi
center za vsak predmet.Levi klik za določitev izvora E-vektor polja.Move
kazalec na vrh-center pristanišča.Levi klik za prenehanje E-vektor polja.Kliknite
zaključek za dokončanje pristanišče vzbujanje.

hvala za odgovor
Na žalost ne morem pripraviti sevanja parcelo, any ideas zakaj?

mislim, da je knjiga HFSS tukaj tega odbora, morate poiskati.

Poskusil sem uporabiti iskanje, vendar se zdi, da ne moremo rešiti svoj problem.

Ker sem novi v HFSS, imam preizkušen model za monopole z groundplane z škatlo in pravokotnika.Jaz vekanje zdeti se zadobiti sim rezultate.Tudi vzbujanje je zmedeno, ampak jaz sem z uporabo lumped pristanišče, je to pravi?

Tudi sevanje, kar je meja?

Žal mi je za vsa neumna vprašanja

@ pollopis used when you are simulating anteenas or radiating objects.

HFSS ni tako enostavno, tako da vam priporočam, da preuči priročnik skrbno in prakse nekaj primerov v njej, sevanja meja
se uporablja, ko ste simulacije anteenas ali sevanja predmetov.v resničnem življenju imamo prostor okrog nas do neskončnosti podobno sevanju meje v HFSS predstavlja mejo, ki absorbira vse sevanj in delujejo, kot ste simulacije anteena v vesolju, bi bilo lahko vseh oblik, vendar mora biti najmanj lambda / 4 oddaljen od sevanja predmeta.(preberite HFSS anteena primer oddelek)
travnato priročnik s to povezavo.
Code:

http://rapidshare.com/files/35218258/Ansoft_-_hfss_V10_book.pdf.html

mfarhan1 wrote:

@ pollop

is used when you are simulating anteenas or radiating objects.
HFSS ni tako enostavno, tako da vam priporočam, da preuči priročnik skrbno in prakse nekaj primerov v njej, sevanja meja
se uporablja, ko ste simulacije anteenas ali sevanja predmetov.
v resničnem življenju imamo prostor okrog nas do neskončnosti podobno sevanju meje v HFSS predstavlja mejo, ki absorbira vse sevanj in delujejo, kot ste simulacije anteena v vesolju, bi bilo lahko vseh oblik, vendar mora biti najmanj lambda / 4 oddaljen od sevanja predmeta.
(preberite HFSS anteena primer oddelek)

travnato priročnik s to povezavo.Code:

http://rapidshare.com/files/35218258/Ansoft_-_hfss_V10_book.pdf.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back