Modem upravljalni vod obvezna?

O

ojahan

Guest
Hi all, sem poskusil povezati ARM mikrokrmilniška Huawei MC703 (CDMA EVDO), z uporabo Keil knjižnice. Če sem povezavo z računalnikom (modem dial up) z RTS / CTS linija uporablja, je povezava na prenos podatkov v redu. Ampak, če je RTS / CTS črto se ne uporabljajo, prenosa podatkov ni v redu. Ampak, če jaz raba mikrokrmilnik, je povezava na (prejela "CONNECT" sporočilo), vendar ne sme več priti podatke je mogoče poslati, tudi če se uporablja RTS / CTS line. Same firmware se uporablja za povezavo z SIM900 GSM, in brez težav našel, RTS / CTS se ne uporablja. Moje vprašanje je: - Ali RTS / CTS linije obvezne ali bo modem povezave bolj zanesljivi? Nikoli ne uporabite ta nadzor linijo prej. - Ali obstajajo razlike v kodo stiskanje, aktiviranje, zavarovanje itd med CDMA in GSM? Hvala za vse pozornosti člani meni Ojahan

Ja, stiskanje kodo, aktiviranje, varnost so različne za CDMA in GSM, V bistvu je bolj zapleteno v CDMA ...... RTS in CTS niso potrebna za GSM ali CDMA (GSM tip Modules), vendar formodules EVDO, kot je treba

Hvala za hiter odgovor. Sprašujem pa se računalnik samodejno zazna modem (CDMA in GSM), s katerim je povezano in uporabo ustreznih oznak. Ali lahko mi priporočiti modem CDMA (znamko in model), ki jo že uspešno povezali s. I morda morali preklopiti na drugo znamko Hvala Ojahan

Za PC mi namestiti gonilnike za to, EVDO in PC pogovor s tistimi vozniki .. Nisem naredil praktično, ampak mojih študentov je to početje nekaj raziskav na to. To lahko storim s CDMA module isto kot GSM moduli dolgo nazaj .....[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post doda ob 18:14 ----- ----- Prejšnji post je bil ob 18:12 ----------[/SIZE] [/COLOR] prijavo je tohave informacij naprava za tvorjenje podpisa, ID, ime in številko informacij, ki vam bo dobil v nadzorni plošči z lastnostmi naprave ...

Živjo hvala za informacije, sem spet preveri, ali je voznik uporablja v PC povezavo, in lahko potrdim ni nameščen gonilnik prej, samo normalno dial up PPP Mislim, da je treba analizirati komunikacijo PC modem in posnemajo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back