modeliranje pretvornikov za hibridna vozila v Simulink

N

Nickys13

Guest
Pozdravljeni vsi, jaz bi bil zelo hvaležen, če bi lahko imela nekaj nasvetov glede mojega projekta.

Moja naloga je povezati HV baterije za čep v seriji hibridno vozilo na motorni uporabo primernih pretvornikov.I bo potrebno povečati napetost od 280V do približno 700V.Ta povezava mora biti dvosmerno, ker motor deluje kot generator med regenerativno zaviranje in mora napolniti baterijo nazaj.Vendar pa
je izhod generatorja je Ac zato bom potrebujejo AC / DC inverter tudi.

zadnji del je povezati drug generator, ki jih poganja motor z notranjim zgorevanjem za polnjenje baterije, ampak tudi s sposobnostjo za vožnjo motornih neposredno ..To bo treba drugo AC / DC inverter.

Za prvi del sem razmišljal o osamljenih dvosmerno dc-dc pretvornik, ki mu sledi Mužjak povečala.Želel bi vprašati, če veste katero koli literature, ki dajejo podobne rešitve za ta problem, najbolje virov, ki zagotavljajo vseh ustreznih enačbah.
Tudi jaz bi bil zadovoljen, če bi lahko našli ustrezne simulacije zgoraj pretvorniki v Simulink.

Imam priložena shematski vozila, ki prikazuje vse pomembne povezave.Lahko tudi datoteke za motorna in generatorji na zahtevo, če jo potrebujete, da daje nasvete.

Najlepša hvala vnaprej!
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back