mobot mikrokrmilniška

A

Alain

Guest
Zdravo, lahko kdorkoli pls pomoč mi naprej svoj projekt.to je v zvezi o programu za mojo mobot ... linije iskalo.Nimam pojma, kaj naše instuctor poskuša, da bi nas naredil.je rekel da moramo narediti program za naše microcontroler uporabljajo C programiranje mislim.lahko vsakdo izročiti ali pokaži mi primer za kakršen koli program o vrstico, tako kot iskalec, če sem lahko osnova moje ..nekako, sem se z Z80 bis mikrokrmilniška za to.

Salam,

Lahko to pomaga tebi.

Line Trabant robotom uporabo AT89C2051 & C

http://www.kmitl.ac.th/ ~ kswichit / LFrobot / LFrobot.htm

Sfinga

Alain wrote:

Zdravo, lahko kdorkoli pls pomoč mi naprej svoj projekt.
to je v zvezi o programu za mojo mobot ... linije iskalo.
Nimam pojma, kaj naše instuctor poskuša, da bi nas naredil.
je rekel da moramo narediti program za naše microcontroler uporabljajo C programiranje mislim.
lahko vsakdo izročiti ali pokaži mi primer za kakršen koli program o vrstico, tako kot iskalec, če sem lahko osnova moje ..
nekako, sem se z Z80 bis mikrokrmilniška za to.

im na Univerzi v baguio ... seveda, da
je v baguio.Štektanje, bi se z uporabo z80 micropocessor našega projekta .. ampak wuld ne bo enostavno, ker je naš inštruktor niso veliko misli v zvezi z uporabo in programiranje z mikroprocesorjem ..
.... upanje ti lahko pomagala.

mimogrede, glenjoy, od kje si preveč? .. si tu iz Filipini preveč?

feiutm9898, Štektanje im izdelavo linije Trabant robota.

Sfinga, hvala, upam, da ne bi naredila ..
bom samo še to poskusilDelovna mesta, združeni skupaj z DavorinNaslednjič, ko urejate vaš zadnji post namesto objavljate vsaki 2 minuti samo 1 vrstico ali boste dobili opozorilo!

Da sem iz Filipinov, nisem študent, lahko vam pomagajo,
da začnete z branjem navodil z80 nastavite, da vam bo povedal, kako program, mikro uporabo sestava.Btw, boste s pomočjo montaže ali C v programiranje z80?

Začni tudi razumevanje arhitekture, z80, posebna funkcija registrov in pomnilnika dodelitve.

Potem pa če ti veš že zgoraj infos, lahko začnete sprašuješ mene boljše vprašanje rutino.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back