močjo line komunikacijo

A

Annie

Guest
Zdravo Rad bi izvedeli več o tem, ali je signal se lahko pošljejo prek kabla ščit?Bi cenil, če lahko nekdo mi navodila o tem.Hvala

Predmet vašega objava in vsebina sta dve različni nepovezani stvari.
Power line komunikacije je mogoče preko naprave, kot so naprave, ki jih je HomePlug družbe.

Signale ne Presegati preko Oklopljena kablov, kot so RF Nagovoriti kabel za kabelski modem.

Pravzaprav sem imela nekaj prijateljev razvoju sistema, kot je za zadnje leto projekta Seveda, kot sem slišal, ki se ga poskuša narediti nekaj razpršenim spektrom modulacija, ker je vaš signal mora biti dovolj nizka, da ni spremenila svojo moč pogona v kabelski ,
bom poskusil na pogovor z njimi, vendar Navada biti pripravljena do konca leta, so iunvestigating zdaj.

Pozdravljeni DarkJedi,

Prosim vas, da pojasnite "tvoj signal mora biti dovolj nizka, da ni spremenila svojo moč pogona v kabel" malo?

Kot sem slišal, in so, da ampliyud na signal ste pošiljanje prek energetskih dovolj nizka, da 220Vac razlikujejo, vzrok pa bo vplivalo na električno omrežje.

Obe signali bodo dodali sam v času domene, če frecuency lahko in mislim, da je treba defferend, vsakič, ko boste imeli normalno moč line plus tvoj signal poslati preko moči vrstici.

Je to jasno?Upam, da dovolj dobro razložiti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back