Moč poročali Magma je previsoka

C

chetanbs

Guest
Pozdravljeni, jedro moči, ki so jih magma za oblikovanje je okoli 1,1 W. Ali obstaja način, kjer lahko spremenite vrednost moči reči okoli 0,6 W? Sem nekje prebral, da je to mogoče. Prosim, povej mi .... Hvala vnaprej, Chetan

i so se pridružile edaboard.com v zadnjem času, vam lahko naslednji ukaz, da omenjeno težko kodirane vrednost moči. sila celic power-tip core_cells obsega in za makro lahko boste ta ukaz sile celic power-down_model Regards, Vikram

dobrodošli v edaboard! Najlepša hvala za odgovor! po malo razmišljanja, got, da ti ukazi ne samo analize in nato lestvici navzdol moči, če je to potrebno. nekaj podobnega "kaj-če« vrsta analize! ne bi preklapljanje dejavnost, opredeljena na podatkih in ure biti preveč pesimistični v tem primeru, saj v realnem scenariju, vsi podatki mreže in ura mreže ne bi bilo preklapljanje na max hitrosti na vseh primerih .... lahko kdo vrgel nekaj svetlobe na tem

Bodite previdni, da šele sprememba vrednost moči. Kako veš, da ni pravi? Prepričan sem, da Magma je izračun električne energije iz ... modeli so modeli značilna pravilno?

Dragi fantje, v Magma, medtem ko delaš padec napetosti analiza, Wat je uporaba "config celica napetost On" Command. Wat wil se spremeni v Poročilo IR ter klic v poročilu Timing Z Omogoča to cmd??? Regards ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back