Moč ocenjevanja orodja in merjenje moči porabe

E

eexuke

Guest
Zdravo, Ali lahko kdo priporoči mi nekaj orodja o oceni moči od vseh oblikovalskih ravneh, vedenje, RTL Klub, vrat ravni v obdobju po razporeditev? Ali vsa priporočila o tem, kako izmeriti porabo električne energije? Hvala vnaprej!

Sem, da želijo električno orodje ocenjevanja in MTBF orodje za testiranje izdelkov komunikacijske

kako abt XILINX .. XPOWER .. . Kako dobro je, da .. kako točni so rezultati .. v zvezi,

XPOWER caluclates le moč v FPGA .... FPGA se redko uporablja v Aplikacije nizkih moči, kot so brezžične naprave .... Prav tako je moč z FPGA je predvidljivo (čeprav se razlikuje malo odvisno od logike u del) je videti na listu FPGA.

Zdravo, whizkid Kako narediti optimizacijo za netlist z Complier moči? Jaz samo ga uporabi za izračun moči z VCD. Hvala

PRIMEPOWER je najboljši! Ampak morate navesti podrobnosti o togle

[Quote = crazy_man] moč prevajalnik iz povzetka je najboljša na voljo [/quote] Ali moč prevajalnik lahko ocenijo porabo energije iz vseh ravneh oblikovanja, recimo, od RTL ravni do ravni po postavitvi?

Moč prevajalnik caluclates samo netlist vrat ravni moči. RTL moči ne moremo se izračuna,.

[Quote = whizkid] Moč prevajalnik caluclates samo netlist vrat ravni moči. RTL moči ne moremo se izračuna,. [/Quote] Nato lahko orodje, ki ne RTL oceno ravni moči?

powermill se uporablja za tranzistor oceni močjo, je moč uporabiti za prevajanje to moči vrata ravni izboljšanje! in xpower za FPGA

Durbin LowPower orodje iz Atrenta ima številne preglede. Njena uporablja veliko velikih podjetij, prav zdaj.

[Quote =] Moč prevajalnik caluclates samo netlist vrat ravni moči. RTL moči ne moremo se izračuna,. [/Quote] prijatelji, i hav pred kratkim spoznali, da lahko moč prevajalnik oceniti moči od RTL .. c pripisujejo vedeti, kako to storiti. Oprostite za napako.

[Quote = whizkid] [quote = whizkid] Moč prevajalnik caluclates samo netlist vrat ravni moči. RTL moči ne moremo se izračuna,. [/Quote] prijatelji, i hav pred kratkim spoznali, da lahko moč prevajalnik oceniti moči od RTL .. c pripisujejo vedeti, kako to storiti. Oprostite za napako. Rgds whizkid [/quote] Rad bi dodal, da se lahko tok opisal whizkid uporablja tako za Verilog in VHDL modelov. Prav tako lahko uporabite isto tok iz okolja, DC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back