MKS - ignore usmerjanje mreže

S

sophiefans

Guest
Pozdravljeni vsi,

Obstaja nekaj mrež, ki povzročajo veliko lažnih kršitev.Tudi jaz šele biti brez v prezreti usmerjanje na teh mrež ali prezreti DRK preveriti te mreže.Saj veš, s temi lažnimi kršitev hitrosti bo počasi in počasi.Ali veste, nastavitev?

Mislim, če želite, da pot neto skupino, lahko uporabite "route_zrt_group".Toda, ko ne želite, neto skupina, ki se usmeri, kako določiti?HvalaDoda 1 ur 50 minut:Imam metodo, ki pravkar dobili vse mreže, in odstranite mreže, ki ne želim poti od celotne mreže.Torej prost dostop neto skupino zapustil.

To je eden od načinov, imaš drugih načinov za to stvar?

Ena ideea bi bila za opredelitev poti praviloma za tiste mreže!

define_routing_rule-default_reference_rule freeze_nets_rule
set_net_routing_rule pravilo freeze_nets_rule-preusmerjanje zamrznitve [get_net NETS_COLLECTION]Jaz ne bi prezreti DR Kongo poročajo orodje, če pa določite pravilo za to in jih ignorirati, boste morda zamudili nekaj resnično napak!

dementu666 napisal:

Ena ideea bi bila za opredelitev poti praviloma za tiste mreže!define_routing_rule-default_reference_rule freeze_nets_rule

set_net_routing_rule pravilo freeze_nets_rule-preusmerjanje zamrznitve [get_net NETS_COLLECTION]Jaz ne bi prezreti DR Kongo poročajo orodje, če pa določite pravilo za to in jih ignorirati, boste morda zamudili nekaj resnično napak!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back