Mixer Design for Low Frequency

V

varaprasad

Guest
Hi, Iam oblikovanje Dvojni način Oscillator uporabo SC-CUT kristalno v C-mode.I dve frekvence, tj. Eno je neposredna 3. prizvok 10,000 500 MHz in eden bo osnovno frekvenco x3 (3,333 000MHz x 3 = 9,999 999MHz). Želim, da se pomešajo teh dveh frekvenc in rabim beat frequency (razlika frekvenca) za 500Hz.Pls predlagamo mi primerna mixer tip za to nizko frequency.Is, da je treba nizko pas filter po mixer? Hvala

Uporabite lahko Mini-vezij ADE-1LH +, ja, morate LPF za filtriranje IF.

Hvala za vaše reply.Is je omogočila izvajanje mixer z D flop.If mogoče pls Flip mi preskusni krog za to.

flip-flop "D" se lahko uporablja kot mixer. Vezje prejme vložke tako iz dveh oscilatorjev in proizvaja proizvodnje, ki je za razliko od dveh vhodnih frekvencah. Tukaj je shematični primer, ki uporabljajo flip-flop kot mixer: http://www.detektory.wz.cz/download/eti561_150.pdf

Moj bog, so ljudje še vedno objekt, ki detektor kovin od leta 1978. Samo se je zgodilo, da pride čez to nit, medtem ko išče primerno mešalec za projekt radio HF. Phil Počakajte

Nisi "Počakajte" dovolj :) Mogoče po naslednjih 30 letih vse nas, bomo uporabili prisilni vrzel oddajniki in coherer-sprejemnike.

: Grin: Mogoče zato sem preživel svoj čas ojačevalniki ventil gradnjo - nazaj v prihodnost! Phil

Zelo dobro. , Ki ne vedo o zgodovini nimajo prihodnosti. Srečno!

To je res zanimivo. Mogoče se nekatere "stare" tehnologije, ki se uporabljajo v MEMS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back