Mikrovalovna sevanja so nevarne?

P

ping-pong

Guest
Halo, imam namen antena deluje na frekvenčnem območju od 2-2,4 GHz. Hotela sem, da test antene v laboratoriju. Če je oseba izpostavljena ti na teh frekvenčnih sevanj, kot so nevarne za človekovo telo. kaj moči na vhodu za anteno je najbolj primeren za test anteno. Potrebujete nekaj suggesstions

Prav tako bi želel vedeti odgovor na to! Na žalost ne mikrovalovna knjige nikoli cionalnimi o tem .....

10 mW / cm ^ 2 naj bi bil zelo varno raven. Ta stopnja sevanja omejitve na 1 cm od vrat obrobja v številnih državah.

Če oddajnik izhodna moč je 3-4 watt, in bilo je neposredno namenjena antene, kot je varno, da test v laboratoriju ali po mojem mnenju je treba preskusiti v gluhi komori. odgovor od nekoga, ki se pričakuje

[Quote = flatulent] 10 mW / cm ^ 2 naj bi bil zelo varno raven. Ta stopnja sevanja omejitve na 1 cm od vrat obrobja v številnih državah. [/Quote] hmmm ... ni tako prepričan! 10mW/cm ^ 2 = 100 W / m ^ 2 (ob predpostavki, surfeces uniformely osvetljena) 100 W / m² pomeni, da električno polje √ 100 * 377 = 194 V / m V moji državi (Italija) zakona določila meje pri: 20 V / m (kot je najvišja raven) 6 V / m (kot je stopnja pozornosti) Prav tako ni nič rekel o ciklus. Tj lahko so mikrovalovne delavci zanima, biološki učinki, ki jih CW ali mobilni telefoni, kaj pa Radarji, ki imajo dolžnost cicle kot litte kot 0,1%, vendar zelo pulse power? Ali kdo misli, da samo averege moč, je biološki učinki?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back