mikrovalovna ojačevalnik škrbina ujemanje design

M

memarian

Guest
Dragi,

Rabim za oblikovanje širokega pasu znanosti (Open & Short).Poskušam Radial škrbina ter to tovarna zakaj

kratkega stika, vendar za odprto vezje sem rabil λ / 4 škrbina z radialno škrbina in zaradi

nizko pasovno širino λ / 4 škrbina ne work.does kdorkoli znanje kako morem povečati

pasovno širino λ / 4 škrbina? (na primer z uporabo več fazah)

does kdorkoli življati poljuben dober vir informacij za širok pas ujemanja vezja design?

Hvala.

Obstaja papirja Fano na Širokopasovni Circuit ujemanju .. vendar je zelo matematično eno ... ... in tudi mislim, da ni IEEE papirja .. ampak u lahko iščete po primeru UWB za windeband ujemanje je ... enako .. UWB antene ujemanja ...

Dragi,

Najprej Zahvaljujemo se vam za odgovor.

Mislim, da je treba pojasniti svoj problem:

Imam širok pas 1W MMIC ojačevalec, da se moram z it's RF izhodna moč pin

za DC Supply.Ponavadi sem rabil Bias-TEE za ta namen, vendar band Wide Bias-Tee

je približno 1 ~ 1.5dB vstavljanje Loss.I želite najti drugo rešitev, da bi preprečili izgubo.
(Maximum 0,5 dB Izguba je sprejemljiva).

Moj FREQ.Range je 6 ~ 12 GHz.Does kdorkoli še kakšna rešitev?

Moji MMIC so Loss Return Output <-10dB (VSWR ~ 2), it's bandwidth.

Hvala.

Hi Balaguru,
Acatully original papir napisal Fano ni na voljo, nikjer na spletu. (Če ima kdo, da pls upload to) in razlog, ljudje se ne sklicujejo na to bratranac je zelo matematično one.I moraš videti v naši knjižnici včasih nazaj, vendar sedaj ni tam.
Tukaj sem uploadingthree dokumentov, ki so povezane s to temo, in upam, da boste našli koristno.
Ta študija primera Fano se pogosto uporablja kot mejo primera in ga je mogoče videti v tem UWB antena.
Če imate UWB antene knjige, ki jih lahko preverite, ali so isti.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back