Mikrotrakasta line krmijo patch antena

S

shahid78

Guest
živjo

sem bil začuden če jaz krme svoj patch antene z Mikrotrakasta line četrtletju val transformator.

kako naj najdem impedance vnos rob obliža, ki je potrebna za izračun značilnih oviranja za transformatorjev val četrtletje.
Prav tako bomo priključitvi tega quarte oddelek val skladu s 50 ohm Mikrotrakasta vrstice za hranjenje obliž preko 50 pristanišču.
zdaj jaz sem se spraševala, je dolžina 50 ohm secttion hranjenja črte nima signifance ali pa lahko uporabite katero koli dolžino.

Prav tako je dolžina oddelka valov četrtletju mora biti optimističen ali lambda / 4, je dovolj dober za ujemanje

bom apreciate kakršne koli pripombe na to

s spoštovanjem

shahid78 wrote:

živjosem bil začuden če jaz krme svoj patch antene z Mikrotrakasta line četrtletju val transformator.

hi shameem

dobro hvala za vaš odgovor na moje delovno mesto
pa tudi sem omenil v mojem prejšnjem jaz email znanje o Umetak vir, vendar sem bil težaven, da spoznajo quarterwave transformator ujemanjudobro si rekel dal pristanišča na kraju, kjer hočem tekmo.delati u pomenijo čisto na robu pristanišča? ker thats točka, na kateri bom se dajanje quarterwave transformatorhvala za vaše komentarje

s spoštovanjem

shahid78 wrote:

hi shameemdobro si rekel dal pristanišča na kraju, kjer hočem tekmo.
delati u pomenijo čisto na robu pristanišča? ker thats točka, na kateri bom se dajanje quarterwave transformator

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back