mikrostrip slot antene simulacija

N

news

Guest
Firma Canonical opublikowa?a pierwsz? wersj? beta swojej dystrybucji Ubuntu 10.04.

Wydana dzisiaj wersja Beta 1 zawiera testow? wersj? ?rodowiska graficznego Gnome 2.29 i zaktualizowane j?dro z ga??zi 2.6.32-16.25. Wydanie wersji Beta poprzedzone by?o zamro?eniem prac nad funkcjonalno?ci? oraz interfejsem systemu. Wa?n? zmian? w Ubuntu 10.04 jest przej?cie na otwarte sterowniki kart NVIDIA....

Read more...

rabim software, ki lahko simulirajo slot antene, v bistvu imam zasnovan nov tip slot antene, ki imajo boljši učinek sevanja nato drugi slot antene praktično. Zdaj hočem, da simulira z uporabo programske opreme. Moj glavni cilj je, da spremembe v geometriji slot antene in vizualizacijo svoje sevanja vzorcev. Moja antena je Max. kaže vektor vrednosti, vendar moram teoretično dokaz, s katerimi bom anteno geometrijo. lahko katera koli od pomoč v zvezi s tem.

hi, ste že kdaj poskusili z HFSS? če ne lahko poskusite tam.

Mislim, da IE3D je hitrejši od HFSS pri analizi slot antene. HFSS: Finite elem. IE3D: MOM.

Če uporabljate ADS, lahko optimizirate in / ali nastavljanje režo dimenzije za potrebno vzorec v domeni EM.

HFSS lahko tudi melodijo dimenstions, da bi dobili najboljše vzorec. Moral bi graditi strukture v HFSS z uporabo spremenljivk.

Mislim, CST je dobro. Lahko simulirajo S11, VSWR, impedanca, sevanje vzorec, in pridobili veliko. To je enostavno za začetnike.

[Quote = paow] Mislim, CST je dobro. Lahko simulirajo S11, VSWR, impedanca, sevanje vzorec, in pridobili veliko. To je enostavno za začetnike. [/Quote] Ja, to je resnica. Imam uporabljajo CST za Slot Antenna oblikovanje in simulacijo, je bilo super.

Tako HFSS in CST so dobri softwares simulacijo za vaš cilj. Poskušal sem HFSS in je uporabniku prijazno programsko opremo preveč. Prav tako sem slišal CST je dobra antena simulacijo programske opreme za vašo uporabo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back