M
marifhossain
Guest
I uporabo mikrokrmilnikov za dolgo časa v nizki napetosti (instrumentacija in izpis) aplikacij.Toda, ko sem se potrudil, da pralni stroj krmilnik, sem bil v pravi problem.Mikrokrmilniška operartes nekaj malega releji za vožnjo približno 220 volt naprave, ki delujejo stroja, npr črpalka, grelec, vrata zaklepanje, motor itd, vendar sem ugotovil, da je ena od večjih težav pri uporabi visoke napetosti je mikrokrmilnik "Hang-out"!.Medtem ko delujejo uporovnem bremen, kot grelec to tovarna lep, vendar, ko se začne motor stroja povzroča velike iskre na rele stik in visi mikrokrmilnika.Poskušal sem kondenzatorji čez rele stike in je zmanjšalo število Obiščejo vendar ne popolnoma.
Zakaj mikrokrmilniki visi v aplikacije visokih napetosti in kako jih odpraviti?Menim, da hrup.Ampak kako zmanjšati hrup v mikrokrmilnik aplikacije ki se uporabljajo v skladu vloge moči, rad bi vedel.
Ima kdo dobre dokumentacije, kot so "Kako uporabljati Mikrokrmilniki v najbolj hrupnih Kraj vesolja, ne visi-out!"?
Prav tako verjamemo, da električno napajanje mikrokrmilnika je eden od razlogov za to.
Professionals so dobrodošli, da odgovorijo na Arif (at) delectrol.com ali marifhossain (at) yahoo.com
Zakaj mikrokrmilniki visi v aplikacije visokih napetosti in kako jih odpraviti?Menim, da hrup.Ampak kako zmanjšati hrup v mikrokrmilnik aplikacije ki se uporabljajo v skladu vloge moči, rad bi vedel.
Ima kdo dobre dokumentacije, kot so "Kako uporabljati Mikrokrmilniki v najbolj hrupnih Kraj vesolja, ne visi-out!"?
Prav tako verjamemo, da električno napajanje mikrokrmilnika je eden od razlogov za to.
Professionals so dobrodošli, da odgovorijo na Arif (at) delectrol.com ali marifhossain (at) yahoo.com