MIFARE RFID reader pomoč

E

Eugen_E

Guest
Pozdravljeni, Rabim za oblikovanje Mifare/ISO14443 RFID čitalnik kartic za MIFARE S50. Jaz uporabite MFRC53101 IC in ATmega8 mikrokrmilnik, priključen na računalnik preko RS232. Do sedaj sem napisal in preizkušen oznako C (na UC) za inicializacijo za MFRC53101, branje in pisanje registrov in FIFO buffer, in nekaj ukazov. Vprašanje je, kako brati in pisati novega S50 kartico, na najenostavnejši način, da test ukaze. Moram uporabiti overitve za vsak dostop do kartice, in če je kaj tipke za uporabo za kartico Blanc? Če veste za vaje ali primer programa, bi bilo zelo koristno. Moralo bi biti nekaj zelo preprosta, samo za testiranje zmogljivosti kartice in bralca. Videl sem odprto skladnosti politik za program, na www.openpcd.org , in zdi preveč zapleteno za začetnike.

Natančno preberite lista in ISO14443A, in tudi tam je knjižnica C za naprave mrfc5xx v spletni NXP

Hvala za vaš odgovor. Do sedaj sem uspel odkriti (unsing ukaz REQA), izberite in authentificate kartico. Zdaj rabim nekaj pomoči za pisanje in branje sektorja.

Lahko fond članek, shematski ELEKTOR revija septembra 2006. izvorna koda na spletni strani ELEKTOR v RFID stran

Ta povezava in viri so neuporabni. Vir nima najbolj imporant del vloge: uporaba knjižnice. Dokumentacija za mcf500 res slabo (skoraj nič). Zanima me, kako ta fant je uspelo dobiti nagrado kroga klet za nepopolnega projekta. Dokumentacija za sam projekt ni tako velika. To ne pojasnjuje Mifare sploh! Kakorkoli že, ta odbor ima več naložili dokumente o Mifare. Vse je mogoče prenesti s strani NXP tako shranite DL in BW. Toda noben od teh dokumentov prikazuje golo protokol informacije. Edini uporaben dokument sem našel, je Ultralight specifikacijo: Nekaj ​​del tega dokumenta je mogoče uporabiti za druge Classic kartic MIFARE. Ta dokument je (delno) opis ukaz set, vključno z informacijami časa. Zdaj vprašanje je, zakaj je tak dokument za 1K Mifare ali Mifare 4K.

Živjo, ima kdo preprosto kodo za pisanje podatkov na 14443A tag preko TRF7960 bralec / pisatelj. Imam nekaj demo programsko opremo TI, ampak za 14443A zagotavlja le anticollision in izberite funkcijo: (Tudi namesto 0044 ATQA sem prejme 0400 in 08 80T40E (0400) 80T40E [08] Vsaka ideja, kaj pomeni Prosim pomoč?.

Kakšno oznako uporabljate? Če uporabljate klasični Mifare 1k oznako po REQA naj bi dobil 00 04 in po ukazu SELECT bi bilo super, da bi dobili 0x08. Torej bi bilo v redu. Im iščejo ustanovitev RFID čitalec s TRF7960 za 1k kartic MIFARE vendar nisem našel toliko o tem ... Sem že oznako v aktivnem stanju po pošiljanju REQA, ki anticollision kaskadno ravni 1, da bi dobili UID in nato izberite ukaz, da izberete pravo oznako. Sedaj im iščejo potrditev v enem sektorju. Kdo mi lahko pomaga? ;-) Hvala!

preveri dal to povezavo [url = http://www.engineersgarage.com/microcontroller/8051projects/interface-rfid-AT89C51] RFID Povezovanje z mikrokrmilniška 8051 (AT89C51) | Vmesnik RFID [/url], ki so jih tudi članek za osnovno razumevanje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back